efeduru Suleozkanmavi hurma gebeligimin başından beri yiyorum bence bir etkisi yok . Oturup kalkabilirsin merdiven çık squat yapabilirsin pilates topun varsa onunlada hareket yapabilirsin youtubeden bakıp sağlıkla doğur inşallah 🙏
Busraakay_26 Suleozkanmavi bol bol çömel kalk hatta ben yazın çapa yapmıştım tarlamızı akşamına doğuma gittim bir de hafif koşmakta etkiliymiş ama bu koşma olayını doktoruna danışsan daha iyi olur
kubra0209 Suleozkanmavi kapı koluna tutunup squat, çömel kalk, yerleri gün aşırı elle sil, merdivenleri ikişer basamak yan yan çık ve in, ananas tüket ayrıca YouTube’dan Simge Duman doğum kanalı egzersizlerine bakabilirsiniz
mrp2023 Suleozkanmavi süt sağma yapanlar var doktorunuz izin veriyorsa oda doğumu tetikleyebiliyormuş
Suleozkanmavi Busraakay_26 gün içinde felaket hareketliyim ama hiç tık yok kanala girmedi ama aşağı pozisyonda
Ecemom_ Suleozkanmavi ben de çok hareketliyim bilerek iş yapıyorum eğilip kalkıyorum ama tık yok. Hurma vs yiyorm günde 5 tane ama bir fark yaratmadı. 40+0 olduk daha da gelmezse 41+0 da suni ile başlayacak doğum.