minikkkk_patatessss Annem tansiyon hastası kaynana çalışıyor erkek kabul etmiyorlar hastaneye ben ne yapacağım tek başıma
Emine-tuncfu minikkkk_patatessss anneniz neden kalamiyor tansiyon sorun degilki benim annem kalp ve tansiyon hastası o kalıcak daha öncekiler dede hep yanımdaydı bhirdaha doğur gelmem diyordu gene gelcem diyor 🤣
Pinarkorkmazer minikkkk_patatessss eğer normal doğum yapacaksan az çok bakarsın inşallah bebeğine telaş etme sana yardım da ederler inşallah. Bir de anneniz neden kalamıyor çoğu insan var tansiyon hastası olan
mrp2023 minikkkk_patatessss hasta bakıcı kadınlar oluyor günlük fiyatlarla kalıyorlar yanınızda onlara bakabilirsiniz
Balbebek012 minikkkk_patatessss özelde doğurursan sezeryan bile yapsan orda ilgileniyorlar merak etme ama devlet için bir şey diyemem
Turuncukadin minikkkk_patatessss aa bence bu kadar ince düşünme canım annen kalsın ne var gerilse bile bir şey olmaz yanında tutmayacaklar ki zaten doğururken. Doğurduktan sonra bebekle alakalı da gerilmez herhalde koca kadın. Doğumda zaten yalnız olacaksın devlet doğum anında kimseyi almıyor
minikkkk_patatessss Turuncukadin ben annemle 4 gün geçen hastanede kaldım gebelik te tansiyon yüksekliği sebebiyle yatış yapıldı annem benden daha çok kötü oldu bunu gördükten sonra k kadına gel kal diyememki 190 ları gördü tansiyonu
ertonunannesi23 minikkkk_patatessss anneniz kalabilir benim annem beyincik sarkması ameliyatli ve vücudunda omuriliğinden ciğerine kadar şant takılı basit birşey değil ama o benimle kalacak.
minikkkk_patatessss ertonunannesi23 basit değil tabiki hiç bir sağlık sorunu basit değil sadece ben anneme kıyamıyorum benim yüzümden bişey olur diye
CoolMamaMode 2cocuk2kopek hadi yaa ne kadar kötü insan eşinin yanında daha rahat eder aslında bilmiyordum bunu 😔 bebeği de ne kadar az görücek ilk zamanlarında
ikibaloglanannesi Devlette olsa eğer refakatçiniz yok ise hasta haklarına çıkın. Refakatçim yok eşimden başka kimse kalamaz deyin dilekçe yazın. 1 gün idare etsinler bir şey olmaz.