Busravezeytin inşallah sağlıkli bir gebeliktir bende sizin gibi adetime 2 gün varken test yaptım aynı öyle silik çıktı sonuç verdim 24 çıktı yani çok düşük bir değer evet🥲 2 gün sonra yani adet günümde adet oldum yani ben yerleşme kanaması falan mı diye hastaneye gittim doktor kimyasal gebelik dedi. Ve kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha çok kolaymiş inanır mısınız o zaman son kez adet oldum birdahaki ay hamile olduğumu öğrendim şuan 37. Haftadayim o zamanlar çok üzülmüştüm ama en azından doktorum hamile kalabiliyorsun bu iyi bir şey dedi vücut hamile olmaya hazırlanıyor kimyasal gebelikte dedi. Burada pozitif yazanlar karşisinda ben negatif bir yazi yazdım amacım sizi üzmek değil aynı degerler ve aynı günde test yapınca yazmak istedim sonuç sonradan olumsuz bile olsa üzülmeyin diye . Gerçekten Allah kalbinize göre versin hayırlı sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah. Benim böyle oldu diye sizinde öyle olacak değil çok çok küçük değerlerle hamile kaldığını öğrenip bebeğini kucağına alanlar var mesela değeri 10 ile öğreniyorlar Allah ne derse o olur gerçekten 🥰🥰💛💛