nurssmom Busravezeytin bazen geç yumurtlamadan dolayı böyle zamanlarda çıkmayabiliyor . Ben hamileliklerimi adet günümde adet günümden sonra çok silik çizgilerle öğrendim inşallah gebesinizdir
Busravezeytin nurssmom şuan mesela laboquick testinde sonuç çok net pozitif.. erken gebelikte de tam tersi
lnbahar Busravezeytin ben de o testle aynı şekilde böyle silik öğrendim ve pozitif oldu sonuç, bence iki üç gün sonra tekrarlayın testi
merveeees1 Busravezeytin valla o kadar yakından bakmak gerekiyo ki ikinci çizgiyi zor gördüm :D bana pozitif gelmedi ama net sonuç almak için diğer gebelik testini alın derim erken genelik testi diye geçiyo bende 2 test yapmıştım emin olmak için
Cimcime30 Busravezeytin cnm laboquık asla yanıltmaz yoksa yoktur bırde erkenngebelık de degıl yanı erken gebelıgı atarmısın
Birbebisannesi Busravezeytin ama yaptığınız saatler önemli. İdrarınız birikmişken yaptını büyük ihtimalle silikte olsa çkktı. Diğerinide alıp çok beklemeden yaptınız idrar birikmemişse doğru çıkmamışmıtr beta
Cimcime30 Busravezeytin göz yanılma olmadıysa sankı onda da hafften var gbı ama laboquık yalancı çıkarmıyor kan ver
Busravezeytin _Gizem__98 ama erken gebelik testim negatif çıktı.. yeni yaptım onu da. Laboquick marka yanıltıyormuş sanırım
_Gizem__98 Busravezeytin benimde erken gebelik testim negatif çıkmıştı sonra kan verdim kanda pozitifti 5 haftalıkken öğrendim kan da