Mahinur94 denizers benmde şüphem yoktu hatta bu ay eşim yanımdada yoktu geldiğinde tahmini yumurtlama süremi geçmiştik ama Allah isterse hersey olur inşllah adet olmazsn 🙂
denizers Dilaraalkir ay ne güzel hayilı olsun canimmmm,bende biraz öyle hissediyorum 10 gündür ilginç, hayırlısı bekliyorum bakalım adeti:)
cennet_aka27 Mahinur94 hayır daha kan testi yaptırmadım doktorum ile görüştüm bir kac gün daha beklememi söyledi 🤷♂️ her an adet olacagm diye korkuyorum
Mahinur94 cennet_aka27 beklemek en zoru bende bugün alacağım kan testinin sonucunu umarım güzel haberler alırız
Denizanne denizers canım ben regl ağrısı çekip her gün oldum olcam diyip pedle dolaşıp reglm gecikincede hamile olduğumu öğrendim 🥰 umutlandırmayayımda benziyor baya belirtiler kasık ağrısı falan
Mrveek60 denizers bende adetime bir gün kala lekelenme oldu bel ve kasik ve göğüs ağrısı vardı yanma felan kanma biti ağrı halen var
Selenavci63 Mahinur94 Sevgilimmmmmmm merhaba nasılsınız bir sıkıntınız oldu mu kaç haftalıksınız bende kist ile hamileyim
Elvn denizers valla bn hamile oldgumdan hic dusunmyodum adet sancisi gibi belim kasklarm agryodu bn adetm gelcegni dusunmustum goguslerm sisti agridi ayniydi yani bnde
denizers Elvn canım saçlarım da çok hızlı yağlamaya başladı nerdeyse sabahtan akşama kirleniyor gibi normalde kurudur ,insalah ben de adet olmam
Ezgisu denizers göğüste damarlar belirginleşmişti. Belim ağırdı 1 hafta tabi benim haberim Yok hala . Sonra aynı adet sancısı ve 2 gün süren yerleşme kanamam oldu
SeherNilgnBakrc denizers kesin regl olucam bu ayda hamile değilim diye sancım olunca ağrı kesici içmiştim uzun yola gidiyordum ağrım başladı dayanamam diye bir hafta düzenli sancım olmuştu regl olcak gibi 3buçuk haftalık hamileymişim😀