Moomtoobee Kızlar merhaba makat gelisli olup planlı sezeryan kaçıncı haftada gün aldiniz doktorum 39. Haftada almak istiyo 18 ine gün aldık 40 haftayı beklemek istemedi sizlerde durumlar nasıl??
ipek63yldz_ Moomtoobee bizimkide tersti bebek o yüzden bende 37+3 oldum tabi plansız oldu planlıda 38 falan olucaktık ama sabredemedik 😂
Hicrettt Moomtoobee 40+5 te sezaryen oldum ama makatta normal doğum bekliyorduk fakat gelmeyince en hızlı şekilde sezaryen oldum. Kordon dolanmasından dolayı kızım donememis 😔
highlighter1010 Moomtoobee yarın 39+6 da aynı sebepten sezaryen olacağım Bu zamana kadar bekleme sebebimiz suyu iyiydi bebeğin ebatı iyiydi çok hareketliydi doktorum normal doğum yanlısı idi. olmadı :) Ben de 40 ı bekleyen var mı diye post açmıştım bekleyen çıkmadı şimdiye kadar..
ipek63yldz_ Moomtoobee suyum erkenden geldi benim. Doktorun demesiyle bebek 1-2 hafta öndeydi ama benimle beraber olanların kişilerinkide hemen hemen bu kilodaydı. Artık içeridemi rahat etmedi anlamadım 🤭
aylaamomm ipek63yldz_ doktor ultrasonda felanda o kiloyu mu demişti benimde geçenlerde tansiyonum çıktıda sonra düştü 37 deydim bende ondan sordum size
ipek63yldz_ aylaamomm normalde de hemen hemen o kiloya yakın söylüyordu gelişimi gayet iyiydi. Zaten ultrasyonda illaki kilo konusunda oynama oluyor
ipek63yldz_ aylaamomm kilosu iyiyse eger sorun stres etme kendine canım o aşırı derecede etkiliyor bebegi 🤲🏻
aylaamomm Ebru_ebru ama sezeryan zaten kendimde sezeryan istiyorum hiç sancım yok nstde bu yğzdende sunş yiyip zorlanmak istemiyorum zaten
Ebru_ebru aylaamomm İlk bebeğiniz mi ? Ben açıkçası normal istiyordum ama sanırım kısmet olmayacak 🤷♀️🤷♀️sağlıkla kucağımıxa alalım doktor sezeryan istersen 38 den sonra gün vereyim dedi. Bebeğiniz kaç kilo ?
Moomtoobee highlighter1010 doktorunuz iyi beklemiş bu zamana kadar benimki 39 u gecirmeyelim dedi riskli goruyo heralde suyu az biraz sanırım ondan
Ebru_ebru aylaamomm Sağlıkla kavuşun inşallah 36+3 kilosu için bana 2090 dedi doktorum cuma günü. Secde pozisyonda duruyorum bir de yürüyüş felan inşallah döner
aylaamomm Ebru_ebru inşallah🙏 hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bence sonuçta ikiside doğum şekli kötü bi normal doğumdansa iyi bi sezaryen her zaman iyidir bence ben suni istemiyorum bşde sancımda hiç yok nstde sizin var mı