Minik23 bulutunannesi33 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah Allah kolaylık versin bi an önce de eski sağlığınıza geri kavuşursunuz inşallah
Cylnchngr 35+3 günlüğüz bizde cuma günü kontrole gittim 37. Haftada çatı kontrolü yapıcakmış eğer uygunluğum varda normal doğumu beklicez dedi yoksa sezeryan olucak oyüzden şimdilik bişi bilmiyorum
Minik23 Calyipso aaa ciddî mısınız maşallah subhanallah benim doğumunda 11 mart bende biraz erken gelmesini istiyorum
Calyipso Minik23 35 haftalik dogdu minikim 😍 ama suanda yenidogan yogun bakiminda solunum cihazina bagli kalicak
Calyipso Minik23 amin insallah. Ama bugun cihazi cikartmislar cok sukur kendi kendine nefes almaya baslicsk
Englishteacher 35+3 haftalığız doktorum 37de detaylı konuşur duruma göre bakarız doğum şekline dedi bakalım hayırlısı olur inşallah bebişim ve benm için. Zaman azaldıkça hem geriliyorum hem heyecanlanıyorum ☺️
Calyipso Edizim yok kuzum normal yapmadim. Sezeryan 35 haftalikken dogdu. Sanci cektim ama bebegin kalbi yavasladigi icin sezeryan dedi doktorum