Sonbir12 Kizlar basina gelen varmi benim suan yasadigim 23+0 haftalihim sabahtandir 5 dakka ara ile mide agrim var cok sancili o yetmezmis gibi ishallim afedersiniz cok ama simsiyah su gibi gidiyor normalmi bu
zynpknt Sonbir12 fena bi salgın var acile gidin bi gaita örneği baksınlar bişey var mı diye geçen hafta bende oldum ama 1 günde geçti ama tabi serum falan taktılar vücut susuz kalırsa sıkıntı
Edizhr Sonbir12 aaa benimde o şekilde hatta idrar yolu enfeksiyonu icin tek içimlik tozdan oldu sandım belkide havalardan falan oluyo
Sonbir12 Nurbl normalde hastaydim 1 haftadir grip oksuruk bogaz bu da bugun basladi antibiyotik korkusu acile gitmeye korkuyorum
Sonbir12 Su123 hemen deneyeyim bi mide agrisini da kesermi ki yogurt hic hirsey yemedim daha su iciyorum sadece sabahtir
Yavuzzynpmhra Sonbir12 mide ağrısı için tahin tüketin aç karna şifa olur inşalalh. Mideden yıllarca çekmiş kanaması geçirmiş birisi olarak tavsiyemdir. Birde ılık suda şeker eriymek ama hamileyken bunu pek tabsiy eetmem. Tahini yiyin birde susam çok iyi geliyor.
Sonbir12 Edizhr anladim canim kac haftaliksin bu arada bebege bisey olur diye korkum basladi acilde de hic birsey yapmayacaklar antibiyotik yazacaklar ondan korkuyorum ben
Yavuzzynpmhra Sonbir12 birde ben 2 hamileliğimde de 20lik dişimi çektirdim antibiyotik kullandım öncesinde. Enfeksiyon çok daha tehlikeli der kadın doğum domtorum hep. Merak etmeyin gerekirse bebişinize zarar vermeyecek bir ant tedavisi uygulanır. Geçmiş olsun❤️🩹
zynpknt Sonbir12 kesinlikle yanlış düşünce enfeksiyon çok tehlikeli antibiyotik değil enfeksiyondan daha çok korkunnn
Busetacir Sonbir12 ishal durumu bende de oldu doktorum bi ilaö önerdi su ile karıştırıp içiyosun kesiyor. Hemen danış derim önerir su kaybetme