Buse4161 xkelebekmis normalde günde 2 paket içiyordum hamile olduğumu öğrenince anında bırakmaya çalıştım beceremedim yarım pakete düşürdüm daha da azaltıcam inş
Poyraz-1 Çay ve peynir benim de normalde çay aramayan ben şimdi canım çekiyor içiyorum. Peyniri de kuru kuru yiyorum çok lezzetli geliyor
Elmasekeri1 Buse4161 öyle olmuyor maalesef son aylarda daha çok yemek istiyorsun galiba bebek daha çok aciktiriyor beslendiği için 😊
4yaprakliyoncam Sevinc44 acı konusunda ben de bilgilenmek istiyorum ya acıya dayanamıyorum ama diyorlar bebeğe zararlı yemiyorum ama onsuz yediğim yemektan hiç bir tat almıyorum
Sevinc44 4yaprakliyoncam ben bebeği doğrudan etkilemiyor diye biliyorum, amniyon sıvısına karışarak damak tadını etkiliyor sadece. Yani bebeklerimiz acı sevebilir :)) Ama anneye zararlarından en cok basur olayından dolayı yemeyi azalttım.
elifbsraaa1 Buse4161 domates turşusunu hayatta ağzıma almazdım. Salatalık turşusunu bile öyle yemezdim. 2 haftada 1 koca bidon karışık turşu yemiştim. 😆 Tuzdan ötürü kendimi duraklattım artık az sayıda yiyorum
birgulparim Kabak tatlısından nefret eden bir insanken canım İsteyerek yiyorum. Hamilelik çok garip bir olgu. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Aacemianne Buse4161 köfteli sulu yemeklere ,çorbalara merak saldım ne kadar tarif varsa denedim resmen. Utanmasam tencereyle yiyecektim çorbayı. Ama bir bulantı başladı bişey yiyesim gelmiyor şu sıra 🥲