Berc Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim Mide bulantılarım bitmişti Bugün aniden midem bulanmaya ve başım agrimaya başladı Ama çok şiddetli bir baş ağrısı Tansiyonum normal Bir şey olur mu Çok tedirginim
Nursemom90 Sıvıyı artır canım benimde yarın 17 oluyor bulantılar baş ağrısı bir bakıyorsın geçmiş gibi oluyor bir bakıyorsun geliyor. Dinlen bol sıvı al rahim genişledikçe baş ağrısı oluyor korkacağın birşey yok
Berc Nursemom90 ya öyle yapayım o zaman aslında zaten arttırmıştı bir Kabızlık problemi yaşadım suyu bayağı bir arttırdım Ama yine de arttırayım teşekkür ederim Korkularımı durduramıyorum ne yazık ki Ufacık bir şeyde aşırı endişeleniyorum
Berc Busra2013 hayır henüz içmeye başlamadım onunla ilgili olabilir mi Aslında migrenim var Ama hamilelik süresince hiç tutmamıştı Şimdi migren olabilir mi onu da bilmiyorum
Busra2013 Berc yani migrenin varsa oda yapar askim ama bana doktor magnezyum demisti benimki 1 hafta ful ağrıyordu senin ilkse migren tutmus olabilir bide doktor agri kesici alabilirsin dedi bana sizinde izin verdiyae alabilirsin gecmesi icin