keyfimin-kahyasi-misin danla2711 Haha çatlak 😂ilk olunca ondan ikinci olsaydı çocuğum evde kalıcak ayrı kalicaz diye strese girerdin bu sefer ahha
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin 😂😂 ay bilemedim ki ikinci olsada gözüm arkada kalmazdı ya güvendiğim 2 kişi var gözleri gibi bakarlardı çocuğuma😂 biri annem diğeri yengem🥰
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin 😂ahaha sende evde tavus kuşu gibi mi dolaşıyorsun muhtemel benim sonum ona dönüşecekte 😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Mrvsmt2502 kız gerçek bence normalde yapiyodum Doğumdan üç gün önceydi galiba yapamamaya başladım Sanki bacağımda his yok Gibi oluyodu
Mrvsmt2502 keyfimin-kahyasi-misin aşkım bende bel fıtığı var zaten his yok gibi oluyor hep ayırt edemiyorum ama diğer ayağımda destek vermeden üstüne atamıyorum kendi başına cumartesi günü birden aşağımda keskin bi ağrı hissettim yürütmedi 5 10 dk sonra yürürkende ağrı oluyordu kanala indi sanırım 🥲
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 Valla bakan olsada kalıyor 🥲Çünkü ayrilmamissin o güne kadar hiç hep gözünün önünde bir anda iki üç gün ayrisiniz 🙄🥲
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin yaaa kıyamamm sen 2-3 gün ayrı kalmışsın ya tabi ondan için halâ buruk dimi🫠♥️
minismom keyfimin-kahyasi-misin ayy benmde 2. Dogum olcak kızımlada hic ayrı kalmadık icimde simdiden onun korkusu var yaa
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 dhdhdhdj ewet 😂😂Hele sinirden takintidan Gerçekten kuyruğunu açmış tavus kuşunun 😂😂😂Saçlarım havada snsks
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 buruk tabi Bide Citkigimda oğlum Bana soğuk davrandı sanki annesi değilmişim gibi Hep baba baba diye babasına gitti iki üç gün de öyle oldu 🥹🥹🥹
danla2711 keyfimin-kahyasi-misin yaaa 🥹 dur kız ağlarım şimdi benimde oğluşum olacak inşallah🥰 düşününce duygulandım
minismom danla2711 jiletle alıyodum bende ilk dogumumda suyum geldi hemde 2 defa bardaktan bosalır gibi su oldugunu anlayınca hemen dusa girdim vucudumu gun asırı veya 2 gunde bir alıyodum stn hemen ustunden gectim hazırlandım hastaneye gittim
keyfimin-kahyasi-misin danla2711 Sağlıkla gelsin minnoş 🥹🥹💙💙Benimkiler uyuyo şimdi dün dogursmiyorum diyodum resmen ağ bende Aglicam 😂🥹
minismom danla2711 doktor 15. Gun muayeneye cagırınca gitmemistim ama utancımdan 🤣🤣 dikis yerim tam iyilesmemistir diye jilet vuramamıstım
Datlum İlk doğumda kontrole gidince sezeryan doğuma girdim orda hemşireler temizledi beni çok utanmıştım şimdi ağda yaptırıyorum her kontrole temiz gidiyorum
keyfimin-kahyasi-misin minismom Bende çok çektim bu korkuyu 🥲ve iki üç gün İşi dusmedikce anne diye yanıma gelmedi 🥹🥹Küsmus bana gidince
merveeees1 Bahar77777 ya benim bunu düşünmem için daha erken ama şimdiden düşünmeye başladım😁eşime söyleyim o alsın diyorum ilerisi için ama ne tepki verir bilmiyorum daha söylemedim biraz da utandım😅
danla2711 merveeees1 söyle kız ne çekineceksin alabilsen kendin alırsın zaten ama alamıyorsun yarın bir gün Allah korusun ona birşey olsa sen almaz mısın benim eşim ayağını kırmıştı duşunuda ben aldırdım temizliğinide ben yaptım hiç çekinmem ama o keserim diye korkuyor işte😂