Naz0158 Hiranur_2180 ayy İnşaAllah seviniriz bu ay. Rabbim hepimize sağlıklı kusursuz, Salih Saliha evlatlar versin
Fatma2407 Allahım bütün bebek isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese versin rabbim (Bir hamile duası )💖
ilaydagkk1 Fatma2407 amiinn inşallah bubsy mucizem beni bulur dualsrına ihtiyacım var o yavruyu hayatıma katmaya ihtiyacım var yarın kan vericem litfen çok çok dua et banada
Mehlika_ ilaydagkk1 ya 5 gün kaldı sabah yine evde test yaptım negatif olsa şimdiye çıkmaz mıydı sence ? Belirtiler de var ama kafama çok taktığım için olabilir 🤦🏻♀️
Zelis45 ilaydagkk1 Rabbim sana müjdeli haberi duymayı nasip etsin inşallah kuzum yarın güzel haberlerle gel
mor_menekse1 Zelis45 kızlar bir hafta falan oldu deneyeli hafif bembe bir kanama oldum ben ilskiden sonra banyo yapmaya giderken pecetede gördüm yerleşme kanaması okdr çabuk mu oluyor varsa
ilaydagkk1 Mehlika_ valla brnim bi arkadaşımın 3 gün haoal kan deperi bile 0.1 den 2 gün geçince 90 cşvsro olmuştu
GULLMOMMY https://mutluresim.com/images/2025/04/15/1TZuAr.jpgkizlar dayanamayıp yaptim ama negatif daha beli olurmu olmazmı bilmiyorum daha 6 7 gün var bata 🥹 inşallah mucize olur
Mehlika_ ilaydagkk1 şu testte en azından silik bir çizgi görseydim hemen kan verecem ama bende hiçbir şey yok . Sende gelişme var mı
ilaydagkk1 Mehlika_ brn test yapmaya ksrşıyım ya o yüzden normalde bugğnde gitmeyip pazartesiyi beklesem mi diye düşünürken arkadaşımın ısrarınüzerine gittim kan vermeye yarın sonuç slıcam bakalım doktor eğer haftaya kadar olmazsan tekrardan bakalım dedi
Mehlika_ ilaydagkk1 ay hadi bakalım hayırlı haberler inşallah 🌼 çok heyecanlı e nabızdan ara ata bak bazen gece düşüyor