ToprakYeliz Zelis45 3 4 nisanda yumurtlama gördüm o zaman 3 gün üst üste değerlendirdik sonrasında Ovülasyon silikleşti bakalım
Zelis45 ToprakYeliz sadece kasık ağrısı oluyor ara ara adet olucakmışım gibi bel ağrısı halsizlik var bilmiyorum artık beklıyorum
Dilarakrdmn Zelis45 bende burda bekliyim bat 17 Cuma günü test yaptım negatif çıktı 2 gündür sanki regl olmuşum gibi kalktım uykudan ara ara belirtler gelip gidiyor umarım vardır 7 aydır bekliyorum 😕
Birbebisannesi Minikcivciviimm bende öyle tüm hamilelik belirtileri vardı geçen ay mide bulantısı hariç. Ama gebelik yok ahahah bua yda hiç belirti yok belkide genelik var bilemedim 😁
Mehlika_ ilaydagkk1 bende çarşamba vereyim diyprum perşembe çıkar sanırım. Acaba devlet acil kan alır mı ? Çalıştığım için sabah sağlık ocağına gitmek zor olacak
Zelis45 Mehlika_ acil alıyor ama grip gibi bişey söylemen gerekiyor hamilelik belirtim var felan diye bişeyler uydurmak gerekiyor ya da midem bulanıyor başım dönüyor felan die
ilaydagkk1 Mehlika_ tansiyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum gebelik şüphem var dersen baksr canım dolsylı yollarla ancak bakıyorlar direk gebelik testi diyince bakmıyorlar