Nur19977 Kızlar bat 15 az önce test yaptım ovulasyon testi ilk 5 dk içinde çektim bu şekilde gebelik tahmin ediliyormuş ilk kez yaptım idrar kabında 10 sn beklettim çektim sizce yorumlarınız nelerdir acemiyim hiç bilmiyorum
Zelis45 Nur19977 bende yaptım aynı şekilde benimkide böyle bende beklemedeyim ne oluyor onu da bilmiyorum sadece silik çizgi daha koyu olunca hamilelik var siye biliyorum
ilaydagkk1 Bat 20 sanki her an regl olacakmışım gibi birkaç gğndir arada vuran bir bel ağrım var cuma ve cumarteside rahmime bıçak saplanması oldu beklemedeyim haftaya kan vericem
Zelis45 ilaydagkk1 dün sıtma tuttu beni tirtir titredim bel ve kasık ağrısı var az az birde rüya gördüm o yüzden çok umutluyum bu ay inşallah hepimiz için güzel haberler alırız
Mehlika_ ilaydagkk1 benimde 20 si canım çarşamba günğ kan vereyim diyorum erken mi ? Sen ne zaman vereceksin
Minikcivciviimm ilaydagkk1 yaa benimde bel ağrım oluyor yatarken dönerken arada ya normalde iş yapınca olur en fazla ertesi gün geçerdi Perşembe iş yaparken yoruldum desem bugün hala böyle ara ara oluyor psikolojik mi anlamadım ki arada kasıklarımda da ağrı oluyor ama o geçen ayda oldu tamamen psikolojik bencee
Nur19977 Zelis45 ozaman benim ki gebelik değil ama adete 1-2gün kala böyle belirgin çizgi çıkarmıki yumurtlama adete bukadar yakınken oluyormu
ilaydagkk1 Zelis45 kız ben kaç ay üstüne bebekli rüyalar görüp sonra kimyasal yaşadım ama tabi rüyayla öğrenenlerde var hakkında hayırlısı
Zelis45 Nur19977 işte bende bilmiyorum ki kuzum benimde aynı senin gibi çıktı bende beklıyorum bakalım ne olucak