07070707 adatuna hiç belli değil fotoğrafta ama gözümle görüyorum 😅 yarın dha belirgin olursa inşallah atacağım kaset test yaptım 2. Dakikada falan belirdi hayal mayal belki de bozuktur yarın bdaha yapacağım kendimi çok kaptırmayayım 😁
07070707 adatuna normalde her türlü bakıyorum evirip çevirip flaşlı flaşsız falan bu direk gördüm hayırlısıysa inşallah 🙏
adatuna 07070707 senin yerinde olsam kırk kere erken gebelik alırsım hayattta sabredememm güzel haber ve fotoğraf bekliyorum çizgileerin🌸🌸🌸
adatuna 07070707 gölge şeklinde net var bence hemen kan ver 2 günde bir de yükseliyor mu diye bak bence 🥰🥰
07070707 adatuna ay erken vermek istemiyorum adetim geçsin istiyorum çünkü kimyasalımda var korkuyorum hayal kırıklığı yaşamaktan 😢😢😢
07070707 25i biraz daha bekleyeyim koyulaşsın geçen sefer adet günümde verdim 135 çıktı 2 gün sonra düştü ya ne stresli iş pozitif olunca bile sevinemiyorum
adatuna 07070707  Pik’den 11 gün geçti ben de sevinemiyorum kan vericem bugün bakalım
07070707 adatuna aaa çok sevindim sevin bolca ben gene hayali kırıklığı adete 3 gün kala geldim kırmızılar inanamıyorum ya üzüntüden artık 😢😢😢 doymuyorum hayal kırıklığına
ynzl adatuna yaaaaa inanmıyorumm 🥹🥹🥹 Hamile içgüdüsü demek ki nasıl içime doğmuş 🥹 Çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahhhh 🙏🏼🙏🏼🥰🥰🧿🧿