ilaydagkk1 Mehlika_ canım sana şimdi resim atmak istedim ama atamadım birisi regl gününe kadar negatif alıp o gğn pozitif görmüş haber vermek istedim aklıma sen geldin
Fatma2407 ilaydagkk1 sabaha karşıda çıkar ben sabahın 5:30 da öğrenmiştim eşimi işe gönderirken geceden yüklüyorlar sonuçları
07070707 adatuna hhahaha benim ruhum çok alıştı 😂 farkındaysan bu ay hiç tartışma başlatmadım bile ara ara okuyup kaçıyorum 🙂↔️😂 sende durum ne 🤭🤭🤭
Mehlika_ ilaydagkk1 ay yok ya umutlanmak istemiyorum zaten normal adet öncesi ağrılarım başladı baya bi kaç güne olurum givi 🤦🏻♀️ inşallah bir dahaki aya şimdi yumurtlama dönemi falan araştırıyorum bari oraya denk getireyim diyorum
Mehlika_ ilaydagkk1 ya şu an araştırıyorum tam bilgim de yok ama ovulasyon takip etmek şansı yükseltiyormuş
ilaydagkk1 Mehlika_ valla 4 5 gündür sanki adet gibi bel ağrısı çekiyorum şuan negatifse hemen kanamam başlasın modundayım 😂😂
Mehlika_ ilaydagkk1 bende aynı moddayım. Benim korunmasız ilk ayımdı tüm belirtileri hamile givi düşündüm tecrübesizlikten 😂 özellikle göbek bölgemde ağrı hala var umarım başka rahatsızlık değildir diye dua ediyorum
ilaydagkk1 Mehlika_ streste yapıyır diyorlar kalite artırıp beslenmene dikkst edip dğzenli ilişkşyle yakalarsın diyorlar bende hazirana kadar olmazsa test alıcam ovülasyon için
Mehlika_ ilaydagkk1 mantıklı aslında bende biraz oluruna bırakayım yine olmazsa ovulasyon takip ederim
ilaydagkk1 Mehlika_ kendimizi strese sokuyoruz çğnküöister şstemez 14 aydır deniyoruz biz 3 ay önce kşmyasal geneliğim oldu ve o zaman kafamda gebelik yoktu gün içinde falan kimyasaldan somra gene başladınbenim düşüncelerim
Mehlika_ ilaydagkk1 herkes öyle yazmış zaten canım denemeyi bıraktığım ay gebe kaldım diyorlar oluruna bırakmak lazım. Rabbım sağlıkla kucaklarımızı doldursun
Mehlika_ ilaydagkk1 canım ni daha test yaptın mııı seninle günlerimiz aynıydı ben bugün evde test yaptım hafif silik çıktı sende yapsanaa