cylnmy Kızlar karnım çok sertleşiyor diye hastaneye geldim doktor eliyle muayene etti ama çok canım yandı. Bir şey olur mu dogumu falan başlatır mı ya :(
bravo61 cylnmy doktor gerek duymasa bakmazdı bence bi sıkıntı gördü ki baktı :) Stres yapmayın bi sıkıntı yoksa
5_erkek_annesi cylnmy başlatmaz tabiki gerekli olduğu için bakılmış açılmanıza bakmış olabilir hemen öyle doğum başlasa 😌
Bahar77777 Alttan neden baktı anlamadım zatem sancınız yokmuş eliyle bakması saçma geldi aletlerle baksaydı en azından ama bişey olmaz kuzum merak etme
cylnmy Bahar77777 ilk alttan bakıcam sonra sancına bakıcam dedi mecburen o şekilde yaptık ama cok yandı canım :( ilk defa alttan muayene oldum olmaz bir şey inşallah
cylnmy bravo61 bir sıkıntı cıkmadı çok şükür bebek poposunu dayıyor dedi, ama korktum çok parmak ile müdaheleden
ipekveatlas cylnmy neyden korkuyosun hic bisey olmaz bebek nerede doktorun elin nerede sancından dolayı rahim ağzını kontrol etmiş açıklık yumuşaklık vs
cylnmy ipekveatlas evet açıklık baktım dedi ama ben korkumdan ilişkiye bile girmiyorum o yuzden biraz fena oldu ilk muayenemdi