hyena Alya05 bu hafta olmam lazım günüm net değil testlerime baksana ben silik görüyorum ama emin olamıyorum göğüs hassasiyeti kasıkta batma sıcak basması filan oluyor
tugbanayr Alya05 16-17 gibi olmam gerek dün erken gebelik yaptım negatif ama 10 gündür çok kasık ve bel ağrım var ne yapsam bilemedim
Mombabyy777 Alya05 merhaba ben yaptım silik çıktı 2 adet daha yaptım yine silik çıkınca kan verdim 2 gün önce 84 çıktı bugünde kan verdim 147 çıktı adetimden 4 gün geçti 🙏🏼
Busraaaakkk Alya05 Benim bat bugündü hala regl olmadım en son dün test yaptım negatifti daha da yapmadım hamile bile olsam o çift çizgi bana hiç görünmeyecek gibi geliyor artık o kadar negatif gördüm ki üstelik reglim aşırı düzenlidir niye böyle oluyor anlamıyorum bir türlü kızlar
Alya05 Busraaaakkk dün test yapmışsınız negatifse bugün yarın regl olursun bence tabi geç döllnemde olabilir burda çok gördük öyle
Ozlm_24 Alya05 test yapmadım adet de olmadm henüz bat 13 gözüküyordu gecikme çok olunca yaparm hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🥺
Alya05 Ozlm_24 evet ya en iyisi geçikince test yapmak Benmde günüm yarın. Ama pek umutlu değilim belirtim varmı
Nur19977 Kızlar adet tarihim 15 nisan,ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı az önce yaptım son idrar ile, sizce hamilelik varmı ovulasyonla öğrenenler varmış ilk kez kullandım bilmediğimden soruyorum
Ozlm_24 Alya05 belirtimi olsada anlayamam sanmıyorm adet öncesi hepsini yaşıyorm mide bulantısı gögüs hassasiyeti vs hepsi olur o yüzden anlamam mümkün değil😆bunlar dışında belirtide olursa eger öyle anlarm aynı şu an ama bakalm durum neyi göstercek
Alya05 Ozlm_24 aynen ya gebelik ve adet belirtisi sanki birebir aynı. Ve hatta piskolojikmende gebelik belirtisi yaşadığım olmuştur bu ay kesinlikle hamile değilim diyorum ama midem bulanıyor beyin kendini ona hazırlıyor galiba
Ozlm_24 Alya05 ay evet ya cidden bende öyle artık düşünmekten kafayı yiyecez galiba pskolojik en akıl orda sürekli emünüm değilim ama diyorum ama bu niye var diyorum sorguluyorm🥲
Busraaaakkk Alya05 canım Keske ovülasyon deneseydim diyorum burda uygulamayla süreci takip eden sayılı kişilerden biriyim sanırım 😄 onları görünce regl olurum gibi geliyor ama reglimin gecikmesine anlam veremiyorum normalde gününde olurum korunmasız ilişki regli etkiliyor sanırım