herkese merhaba annelerim 16 aylık bebeğim var doğduğunda 3 ay kolik ama 7/24 bir ağlama düşünün … benim her zaman tek çocuk olarak kalmasına bile yeterli sebep olarak gördüğüm kolik zamanından beri psikolojim normal degil ve aşırı derecede meme reddi yaşayan eve özel ebeler tutmama rağmen emmeyen bir bebekti.. lohusaligim bence hala bitmis degilken 2. ye hamile oldugumu öğrendim korunuyorduk bu arada .. 1 hafta oldu öğreneli zaten kendimde olmayan ben iyice bittim.. oğlumun koliği bittikten sonrada iştahsız,zorla yiyen beni hep yoran bir çocuk şuanda ve 2.de yolda .. fiziğimi artık en büyük beden südyene bile sığmayan göğüslerimi küçültme operasyonları, zayıflamalar düşündüğüm evrede hamile kaldığımı öğrendim. Bu arada her şey fiziğim değil ben çocuk gelişimciyim ve altı sene çocuklarla çalıştım özel çocukları bu çocuklar 16 ay boyunca ben bebeğimin her hareketini normal mi acaba diye inceleyen doktor doktor gezen bir anneydim her şeyin normal olduğunu biliyordum fakat mesleki deformasyon kaynaklı çocuk büyütme sürecim çok zor geçiyor ve hala öyle şimdi ikincide de aynı şeyleri Düşüneceğim kolik olur mu ben tekrardan bu kadar takıntılı bir anne olur muyum hareketlerini inceleyen doktor doktor gezen iştahsız bir bebeğe çok fazla hareketli bir bebeğe sahip olur muyum ikisini ihmal eder miyim nasıl yetişeceğim eve eşime çocuklarıma kendimden vazgeçmişim zaten desteksiz bir anneyim annem ve kayınvalidem burada oturuyor ama çok gelemiyorlar yardımcı tutarız diyoruz ama bilmiyorum ne kadar olur her şey o kadar zor geliyor ki gözüme ortalık çok kötü hani Türkiye’ye bile ikinci çocuk fazla diye düşünen ben şu anda hamileyim ikinci çocuğa bit pazarında öldürülen Ahmet beni o kadar derinden etkiledi ki bu ülke için gerçekten benim yaşama sevincim çocuk büyütme hayallerim kalmadı istediğimiz kadar güzel büyütelim ülke ve insanlar o kadar kötü ki onları koruyamam diye ödüm kopuyor her şey üstüste geldi anlayacağınız kafam o kadar karışık ki belki burada da karışık anlattım benim gibi düşünen bu düşünceleri aşan arkadaşlar varsa dertleselim sohbet edelim kafamın biraz rahatlamasını istiyorum