Cacaege Belimden ve karnımdan sancılar giriyor ama düzensiz ilk sezaryenim sancısız açılmasız 40+6 da acil oldu, bunda hiç ssvd düşünmedim pat diye açılma olup doğum gerçekleşir mi acaba 😂36+4 üm arada 3 yıl 4 ay var
Nilayy95 Cacaege doktor bana normalde gelse sezaryen yapacağını söyledi. Şekerim var. Sordum gününden önce suyum vs gelirse diye.
NurAyse_nur Cacaege ssvd yapanlar var isterseniz yapabilirsiniz tabiki doktorunuzun da bunu desteklemesi korkutmamasi gerekiyor
Mrvsmt2502 Cacaege devlette risk almazlar. Ssvd destekleyen bir doktor değilse doğum başlasa da sezaryene alır beklemez
Alyadnz33 Cacaege O senin geceliğine bağlı kaç sene arayla kalmışsın mesela önemli doğuran tabiki de var ama 1 sene 3 sene içinde hamile kalmışsan olmuyor canım eski dikişler patlaya biliyor sakıncalı ama doğuran var doktorlar öneriyor durumuna bakıp
Cacaege Nilayy95 öyle mi benim hiç sorma imkanım olmadı şehir hastanesi asistanlar bakıyor yarın sorayım bi
gecegunduz Nilayy95 benim ilk çocuğum sezaryen oldu zorunlu 3 buçuk yaşında şu an yine gebeyim 35+0 suyum geldi 3 gün önce gebelik şekerim de vardı o etki yaptı mı bilmiyorum hastanedeyim normal doğum olabilir dedi dr sürekli gözetim altındayım ama bu arada yurt dışındayım
Cacaege NurAyse_nur şehir hastanesi takipliyim hangi doktor denk gelirse ona randevu aldım o yüzden sabit doktorum yok sezaryen olur o zaman yine
Cacaege Mrvsmt2502 ssvd destekleyen bulabilmek zor hangi doktor nöbetçiyse ona denk gelcem büyük ihtimal
Cacaege Alyadnz33 3 sene 4 ay olacak çocuklarım arasında ssvdden de korkuyorum sezaryenim kolay geçmişti yinede bir sorayım dedim doğum başlamış olsa bile yine sezaryen mi olunuyor merak etmiştim
ikibaloglanannesi Cacaege Devlette ikinci sezeryanı olacağım salı günü 39+1 de. Ha doktorum önceden gelseydi yine sezeryan olacaktın demişti. Devlette risk almıyorlar. Açıkçası bende . Ssvd düşünüyor iseniz ozellere bakın ya da Zeynep Kamil yapıyormuş.
Cacaege ikibaloglanannesi ilk doğumumda hiç sancı yaşamadım bunda da yaşayınca biraz tedirgin oldum düzenli gelse doğum başlasa bile nöbetçi doktorun kararına bağlı o zaman
ikibaloglanannesi Cacaege Nöbetçi doktor direkt sezeryan yapar. Eğer ki hastaneniz ssvd desteklemiyor ise🌸
Nazsuuu gecegunduz keşke burda da öyle bişi olsa benim suyum gelmesinw rağmen direk sezeryan oldu belkide tansiyonm yüksek diye oldu bilmiyorum ama 2.evde sancı çekip gidicegm
Cacaege gecegunduz yurt dışında normal doğum desteklendiği için öyle yapılmıştır burada hemen sezaryene alınıyor
Nazsuuu Cacaege arada baya bı zmn varmış benimde hayalim böyle yapmak bakalm çünkü sezeryan çok zor normal da zor ama o an sancı çekiyorsun onun dışında hafifliyor ağrılar…
Cacaege Nazsuuu benim açılmam 6 cm e kadar oldu suni ile sonrada oksijenim gitti anne bebek kaybediyoruz dediklerini hatırlıyorum o yüzden normale hiç cesaretim yok sezaryen daha kolaydı benim için
Cacaege ikibaloglanannesi Bilkent şehir hastanesinde olacağım ssvd destekleyen bölümde açılmış ama pek sanmıyorum normale devam edileceğini
gecegunduz Cacaege evet biraz daha sezaryenden uzaklar ama tabii belli de olmuyor annenin ve bebeğin sağlığı için bazen sezaryen de olunabiliyor (yani ssvd için hiç bir ücret vs talep edilmiyor anne istiyorsa pozisyon da uygunsa problem değil ilki sezaryen olması )