irem-16 Kızlar merhaba, biliyorum her bebek farklıdır ama bebeklerinizin gaz sancısı kaç ay sürmüştü 🥺 bebeğim 1 aylık ve çok çaresiz hissediyorum sanki hiç bitmeyecek gibi 🥺🥺🥺
mahirsmom irem-16 54 günlük hâlâ bitmedi birkaç gündür arttı hatta ben de o kıvranırken çok çaresiz hissediyorum kendimi ağlayasım geliyor onunla 🥺 zaten mamayla besleniyor kaç gündür günde bir iki kez bazen üç kez mamayı da geri kusuyor gazdan midesi almıyor bebeğimin kafayı yiyecek gibi oluyorum
Girlmama irem-16 bitmez 6. aydan sonra daha da beter olacak ek gidaya gecis olacagi icin nurse harveys agz damlasi kullanin faydasini gorursunuz dogal icerikli badka bir sey kullanmayin icerigini bilmediginuz
irem-16 mahirsmom aynı durumdayım sürekli emiyor ve mama veriyorum 3 kez onu da kusuyor sürekli ikınıp ağlıyor 🥺🥺🥺
yeni_anne2 irem-16 benn bir ilaç keşfettim gaz için allahım bu kadar mı farkeder 🤣😅 kafam rahatladı resmen omu sürüyorum göbeğine sonra pıt pıt kendi çıkarıyor artık sonra da uyuyor
mahirsmom irem-16 çok zor ya biz gastroenterolojiye randevu aldık bakalım acaba dedik laktoz intoleransı falan mı var ya da reflüyse ilacı falan vardır ne bileyim çare arıyorum en kotu reflü maması kullanırız Allah sabır versin bize ve çocuklarımıza şifa versin 🤲
Bnguuu_102 yeni_anne2 ama gerçekten çok işe yarıyor bu arada az önce 4-5 dk kesintisiz ağladı herhalde bunu sürdüm karnına ayağına sıcak havlu ısttım koydum hemen kakasını yaptı
zaman0686 yeni_anne2 kullanan varmı kızlar bende bu ürünü çok meram ettim bilgi verirseniz sevinirim kızım çok gazlıydı çok çektim gerçekten bunda doğmadı daha ama önlem almak isterim
yeni_anne2 Bnguuu_102 kızz sana ne diyorum resmen kafam rahatladı 🤣😅 Allahım sana şükürler🤲 olsun dedim cidden çok güzel 😊
Bnguuu_102 yeni_anne2 yok kız yazdım ya ben daha siper bir şey bekledim bir an 😂😂 çok krizdeydik dr az önce onun için