summmmm Bende öyle değerliyorum gebelik olmadı sosyal medyada bir doktor yumurtlama gününde önce denenmeli diyordu kafam karıştı
Edasude Kızlar 10unda iğne oldum, bugün 13ü, 2 saat önce çatladı yumurta bugüne kadar düzenli ilişki oldu dünde oldu ama bugün olmalı mı yarın olsa yeterli gelir mi acaba ihtimal olarak
Apay Hamile kalmak istediğimiz için 36 yaşında olmamdan dolayı kontrole gittik eşimle. Ultrasonda Yumurtam iyice büyümüştü ve iki gün sonra yumurtlamam gerekiyordu reglimden sonraki haftadaydım yani. Neyse doktor da bu önümüzdeki 1-2 günü değerlendirin dedi. Biz de değerlendiremedik. Üç gün sonra değerlendirdik ve ilk değerlendirmemizde hamile kaldım. Şuan 22. Haftadayım kızımızı bekliyoruz. Yani yumurta çatlamadan gebelik olma ihtimali yok. Yumurtlayınca yapılan seks en kıymetlisi. Ve her gün yapılan seks erkek sperm kalitesi açısından iyi değil. Bizimki 2 aşkın yapılmamış bi seksti. Yani regliydim zaten sonra hastane cart curt işler derken ancak iki hafta sonra seks yapabildik. Eşim de boşalmadı başka bi yöntemle o süreçte. Bence o da etkili. Tabi tahminim.