Zero93 Meryemdd tüp bebek olunca insan daha fazla korkuyor karın ve bel ağrısı olunca. Dün gece uyutmadı bel ağrısı telaslandim.
Htcilbay Beren2020_ evet tup bebek ile hamile kaldım. Doldurduğum embriyolarim vardı bu ikizlerimde onları kullandım. 5 yıldan beri dönmüş bir şekilde tup içlerinde bekliyorlardı. 😊
Findik-annesi OmerNfs Tokluk o kadar düşük mü çıktı sizin ilk bir saatte benimkiler açlık 74 tokluk 138 çıktı normal dediler ama
elifbsraaa1 OmerNfs Tabikii inşallah rabbim uzun sağlıklı ömürler versin 🥰 Bu hesaplar bebeğin haftasına göre gelişip gelişmediği kontrol edilirken önemlidir. En doğrusunu da uzmanları bilir 😊
2iz-Annesi S-nur1 18e girdim şuan kullandığım coraspin decavit magnezyum kan hapı prillam bulantı mide yanması gaviskon İki embryo koyuldu biri bölündü 3 oldu on haftaya kadar ikiz biliyoduk üçmus meğer 😊😊
1BebekveAnnesi1 Cemreeamine ay aynı olan birilerini görmek çok güzel 😅 sana ne zaman gel dedi doktor bebişlerimiz sağlıkla gelsin ❤
Cemreeamine 1BebekveAnnesi1 ben keseyi 5+5 de gördüm o zaman iki hafta sonra gel demişti haftaya gidicem kalp atışını duymaya tahmini doğumun 9 Aralık dedi bana sizin ne zaman
Nadirek Kartanesi-24 bende exaparin kullanıyorum devlet karsiliyo mu bu iğneyi biz eczaneden alıyoruz hep rapor falan yaptırmadık hiç
Cemreeamine Nadirek rapor çıkarttırın doktorunuza devlet karşılıyor bende o şekilde alıyorum sanırım kalp atışını duyunca keselim iğneyi diyecek