Mege433 8 hafta var daha sonuçta , bazen geçmi kaldım acaba diyorum, bazen de daha zaman var gibi geliyor..hiç birşey henüz almadım , birkerede hepsini çıkıp almayi düşünüyorum..
Glhayat_54 Mege433 çeyreğini hallettim coğu kaldı 😂😂 2.hamileliğim birde ilk olsa ne olacaktı kimbilir 😂😂🙈
Betulumcnmm Mege433 ben her ihtimale karşı erken vs olur diye Herşeyini aldım sadece bebek arabası kaldı Hastane çantamı da yarın hazirliyip kenara koymayi düşünüyorum 31+2 yim
Beyza2329 Mege433 32. Haftadan bildiriyorum bence hemen başlamalısın benim hazırlığım bitmek üzere ama yıkama ve ütüleme beni mahvetti :( Evet çok heyecanlı ama çok yoruldum bence çok sona atma ağırlaşacağın için hevesin kalmayabilir ya da son haftalara sıkıştırdığın için maddi olarak zor gelebilir ve unuttukların olabilir
Talentedmom Glhayat_54 ben de son zamanlara bırakmayı sevmiyorum hazır olsun kafam rahat olsun modundayım e malum bir çocuk daha var biraz planlı ilerlemek gerekiyor şuan 6 aylığım 1 ay sonra da yıkayı düşünüyorum çünkü ilkinde zor yüyüyordım bunda da ağırlaşırsam zorlanırım diye düşünüyorum
Sevgilimmmmmmm 31 haftalığım sadece annem beşik aldı babynest ve uyku seti aldı kaynanam da birkaç parça örgü battaniye vs aldı ben sadece iki takım aldım bu kadar. Daha dolap ana kucağı vs almadım hiçbir şey 😬
Yarensmom Bende 30 hafta oldum bugün hazırladım herseyi zaten alması yikamasi 1 günlük iş doktorum nst de sancı var diyince bugün hazırladım çantayı nolur nolmaz 😂
zynpknt Mege433 valla alması değil de yıkaması dezenfekte etmesi sıkıntı insan çok ağırlaşıyor bence başlayın biz 30-31 de yıkayıp ütüledik ben çok iş yapmadım ona rağmen çok yoruldum
2cocuk2kopek Mege433 ufaktan başlayın yıkaması ütülemesi vs derken zaten zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyor. Son haftalarda ağırlaşıyorsun zaten zor olur
Elifcc Mege433 hemen başlamanız lazım ani bir durum gelişse ne olacak ? 35 haftalık doğum yapmış biri olarak söylüyorum bunu
Kur Mege433 canım eksikleri tamamlayıp yıkama ütüleme işlerine başlamanı öneririm. 32 haftalık hamileyim dün yıkama bugun ütüleme yaptım o kadar yoruldum ki. Haftaiçide hastane çantamı hazırlicam gerçekten çok iş var ☺️
1994ozg Mege433 en mantıklısı bence, 30da başladım 34 oldum bitti her şey, yıkama ütüleme de 1 gün sürdü, zaten çıkıp topluda alınıyor internettende her şey geliyor o yüzden kasmaya gerek yok
myangelson Mege433 ben 32. Haftada başladım internetten aldım hep bir tek beşik ve bebek arabasını 34 de aldık
Mry2020 Mege433 yarın 29 olucam ikinci kızım olacak inşallah temel eşyalar var araba puset eşim depodan getirecek yıkarız mayıs başında. Bugün bir mağaza gezdim ve alınacak her şey vardı o yüzden internetten almıcam maaştan sonra haftaya gidip her şeyi alıcam. Kızımın bebekliğinden kalanlar vardı onları ayıkladım yıkıcam sararanlar temizlenirse iyi olur onlara göre liste yapıp alıcam inşallah. Dolap ve beşiğini aldım ay sonu gelecek o zamana kader alışverişi de yapıp geldiğinde yıkayıp yerleştiricem. Biberon emzik aldım süt sağma makinesi de var. Trendyoldan isimli 10lu hastane çıkışı yaptırıcam aklıma gelenler bunlar. Mama ve bez son ayda alırım inşallah 35-36 gibi hastane çantasını yaparım
Elifimsib Mege433 bence daha fazla geciktirmeyin derim. Başlarda indirim olunca bebek arabası ve beşiği halletmiştik ara sıra da gördükçe bir iki parça kıyafet almıştık. 28-29. Haftalarda tüm alışverişi tamamladık ve 30+5 te tam yıkar yerleştiririm dediğim zaman su sızıntısıyla hastaneye yattım yıkama ütüleme yerleştirme hastane çantası vs her şeyi eşim yaptı mecburen hiç birisiyle kendim ilgilenemedim eğer alışverişi tamamlamamış olsaydık daha çok stres olacaktım. Yarın da doğumum var 34. Haftada. Yani tabii inşallah bebişiniz zamanında gelir ama hamilelik süreci bu neyin ne olacağı belli olmaz önden hazırlığı tamamlamış olmak en iyisi diye düşünüyorum
Yarensmom nisaakb ben ilk doğumunda valiz götürdüm ama çok koymusum eşyalarını yarısı geri geldi yani kendime boşa yük etmişim. Şimdi bime spor çantaları gelmişti görmüşsünüzdür ondan aldım 400 tl ona yaptım hastane çantası olacak sonrasında da spor cantasi olarak kullanırım.
Eftelyaka Nasıl bu kadar rahatsınız ya Allah korusun erken doğum olsa birşey olsa nasıl yapacaksınız hangi ara alıp yıkaması kuruması ütüsü yapılacak çanta hazırlanacak bunlar bile uzun sürüyor hiç başlamamak bana rahatlık olarak geliyor 31 haftalığım bu hafta yıkama ütüleme ile geçiyor geriye çanta hazırlaması kalacak inşallah ama bu zamanda bile ağırlaştığım için zorlanıyorum çok geç kalmanızı tavsiye etmem ki kalmışsınız görünüyor..