LavinsMom duyguu11 fazlaymis battaniyeler yani battaniye pek kirlenen bisey degil zaten. Kusma vs oluncada battaniyeye denk gelmiyorki yukariya kadar kim battaniye ceker. Cogunu sonbahardan kullanmaya baslayacaksiniz zaten
Zarifbblog duyguu11 kullandıkça alabilrsin şimdilik az al baktın kullanıyorsun alırsın. Herkesin bebeğe bakma şekli farklı ben ağız mendilini 30 tane de olsa yetiştiremezdim kussa ağzını silerdim omzu a koyardım ıslaksa kıyafeti değiştirene kadar koyardım falan filan başkalarına göre 10 yeter atıyorum. Kimisi yelek giydirir kimisi giydirmez senin bebeğin çok kusarsa her şey çok gider az kusarsa az gider 😅😂😂😂 bana göre öyle en azından
Loveis duyguu11 canım burada kafan karışıp yine buraya mı sordun 😅 tabii ki herkes farklı söyler herkesin aldığı, kullandığı farklıdır. Ben hiç müslin kullanmadım mesela. Yani zorunlu mu bilmiyorum 😅 Kendin ne kadar istiyorsan öyle al. Sonuçta küçücük bi bebek sen ne alırsan onu kullanacak bi tane alsan da yeter on tane alsanda. Senin kullanmana bağlı.
Aylaa123 duyguu11 kullanılıyor bir şekilde ama işte mesela benim bebeğim alerjisi var polarları peluşları kullanamıyorum bende almısıö mesela keşke acele etmeseydiniz bebeğiniz doğduğunda ona göre bakarsınız
Eyluleyluleylul duyguu11 acemilik çok şey aldırır gereksiz yere bütçeni hiç kullanmayacağın şeylere ayırırsın. Sana tavsiyem herşeyden az al ihtiyacını görünce fazlasını araştır. Herkesin ihtiyacı farklı oluyor sorarak baş edemezsin. Battaniye konusuna gelince bebek uyurken üzerime serme mümkünse yüzünü kapayıp solunumunu engelleyebilir Allah korusun. Uyku tulumu ve boş yatak her zaman ilk tercihin olsun. Kundak yaparım dersen ben kundağı da bozmalarını gördüm en kıymetlilerimiz risk almaya gerek yok.
anneolmakneguzel_ duyguu11 en temel şeylerden birkaç tane al, sonra bebek dogunca tam ne lazım alırsın. Dukkanlar hep açık cokta şii etme, ben bikaç biy almıştım baktım yetmıyor ona gore extra aldım bazı şeylet cok gereksiz, dogunca ne eksik ona gore alırsın
queenanne1 duyguu11 öncelikle kalın olanların hiçbirine ihtiyacınız yok bebek yazın ortasında doğacakmış pişer onların içinde..müslinler çok işinize yarar kalın ince onları kullanırsınız onlarında adeti fazla bana göre 3-4 tane olsa yeter, 1 tanede penye yeterli🌸 benim 2 ablam var 4 tane yeğenim var onlardan edindiğimiz tecrübelerden biliyorum benim ilk gebeliğim bütün alışverişi ablalarımın listeleriyle yaptım
duyguu11 queenanne1 teşekkür ederim yorumunuz için de 3 aylıkken kış gelecek kış için yaptım o zaman kullanamaz mıyım ?
anneolmakneguzel_ duyguu11 gereksiz şeyler aldıysan tabii ver geri gitsin. En cok kullanılan şey zıbın ve muslin örtü oldu benim
keyfimin-kahyasi-misin duyguu11 muslini çok çok al benden tavsiye ikinci çocuğum oldu bı hafta önce 8 tane kundak muslin karışık üç kere yikandilar daha bı haftada
keyfimin-kahyasi-misin duyguu11 kusuyor bebik kusunca da ya kirlenmiş gibi leke kaliyo ya da islaniyo illaki yikaniyo daha kaka kaçırma evresine gelmedik ama gelince eminim daha çok lazım
plajterligi duyguu11 bence değil çünkü bende de bir çekmece dolusu battaniye var müslin, penye, örme, polar karışık ve sadece bir kez yolculuğa çıkınca inanın anlıyorsunuz çok almış olmanın faydalarını 😂
Girlmama duyguu11 sen niye takiliyorsun sayilara onu bebek dogduktan sonra da alirsin bana yenidogan alma dediler 0-3 ay aldim daha 1 defa bile giymedi bebegim premature kiyafeti aldim dogumdan sonra yaz bebegine muslin ortu penye ortu muslin takimlar ve bolca zibin alacaksin bu kadar yelegi napacakmis bebek? bebekler cok sicak olmamali ani bebek olunleri bu yuzden oluyor haberin olsun sen ne giyiyorsan aynisini giydirip ustune ince bir battaniye ortmelisin