zeydalp Kızlar bu sabah sol göğsümdeşiddetli ağrıyla uyandım sağım yaptım bebeğimi emzirdim ama sütüm çok az geliyor bir türlü göğsüm yumuşamadı sıcak banyo yaptım masaj yaptım tekrar emzirdim sağdım gene aynı ne yapacağım Allah için bişi söyleyin
hyena zeydalp sıcak su değil cnm ılık su yap sıcak su kötü yapar duşta ılık suyun altında o bölgeye masaj yaparak sağ sütünü bide emzirirkende o bölgeye masaj yap açılsın kanalların
kurkmantosuzmadonna zeydalp canım bebeğini tersten emzir . Mesela sol göğsünü vereceksin ya bebişe sol tarafına yastık koy bebeğin başı sağda kalsın ayakları solda olacak şekilde öyle emzir . 10 dakikada yumuşayacak bana dua edeceksin
2205 zeydalp mastit değil ama tıkanıklık olmuş sanırım beyaz lahanayı haşlayıp koyan görmüştüm iyi geliyormuş ve emzirirken masaj yapmak çok etkili oluyor
zeydalp hyena yaptım onuda yaptım açılır gibi oldu yarım saat sonra gene aynı oldu birde aşırı baş ağrım var 2 gündür sanırım mastitten kaynaklı
kurkmantosuzmadonna zeydalp sanırım öyle futbol topu tutuşu da deniliyor ama emzirirken bebeğin burnunun kapanmamasına dikkat edin
kurkmantosuzmadonna zeydalp inan neler denedim . Kolunu bile kaldıramıyorsun ne yatabiliyorsun ne kalkabiliyorsun çok iyi anlarım seni
hyena zeydalp çok zor bende ateş bişe yapmıştı 40 kadar dikkatli ol sen yinede sık sık saat başı emzir bekleme hiç acıksın diye yada sağ devamlı ben sürekli emzirdim 3 güne anca toparladım
kurkmantosuzmadonna zeydalp sadece bir defa değil birkaç defa emzirin öyle . Emzirirken de yukarıdan aşağı doğru mesaj yapın yavaş yavaş . Kanallar açılıp yumuşayacak
hyena zeydalp süt sağmaktan çok onun ağzı refleksiyle emmeye çalışması bile çok başka o daha güçlü çeker zamanla açılır hemen geçmiyor maalesef
zeydalp 2205 evet aşırı tıkalı hiç bmyle bişi yaşamamıştım bebeğim bir aylık Herşey çok iyi gidiyordu ne olduysa gece 3-4 saatte oldu neredeyse her gece sağıp yatıyorum gece mutlaka emziriyorum sabah sagıyırum gün içeriğinde gene sağıyorum ayrıca sık sık emziriyorum zaten bebeğimin sarılığı var. Şimdi sıcak kompres + masaj + sağım+rmzirme yapacağım bakalım ne olacak en son soğuk kompres. Allah kimseye yaşatmasın ne zormuş dediğiniz lahanayıda deneyeceğim
kurkmantosuzmadonna zeydalp inşallah bende ve birçok kişide işe yaradı . Çok iyi bilirim o ağrıyı . Midenize vurur ağrısı . Acillik olmuştum ben serum takıldı antibiyotik aldım işe yaramadı onlar
MinikBrokoli Benim bebiş hemen doyduğu için fazlaca birikmişti daha fazla emmeyince , bende sağma makinası ile boşalttım rahatladım yaa, ve dolunca hep sıktım difrize attım
zeydalp MinikBrokoli onu zaten sürekli yapıyorum sütüm fazla tazyikli geliyor en sonunda kanal tıkandı işte