yesildeniz_ Yarın tüp bebek tedavisi için iğnelere başlayacağım. Kimler bu ay tedaviye başladı ve ya başlayacak? Süreçlerimizi takip edelim, haberleşelim
Asill01 yesildeniz_ bende varımmm ikinci transfer olacak estrofeme başladım yarında kontrolüm war iğnelere başlıcam
Masal0018 yesildeniz_ Ben başladım yumurta geliştirme aşamasındayım perşembe günü yumurtalarım toplanacak inşallah hayirla sonuçlanır her birimizin süreçleri 🙏
yesildeniz_ Sevvaloflaz sürecinizi yazın buraya mutlaka, birkaç deneme yaptım ama hatırlaymadığım unuttuğum şeyler oluyor. Hem bilgi ediniriz hem dertleşiriz
yesildeniz_ Tekrar muayene oldum kan değerlerim yüksek olduğu için iğnelere başlama dedi. Regl oldum bugün ikinci günüm ama lekelenme şeklinde olduğu için biraz sökülmesini bekleyelim tekrar kan ver dedi. Kan değerleri normale dönerse iğnelere başlayacağız.
yesildeniz_ Eşim sperm dna hasarı testi verdi 10 gün sonra çıkacak. Multivitamin kullanacağız bu süreçte
Sehriban_30 yesildeniz_ Eşinizin sonuçlarını mi bekleyeceksiniz peki yoksa sizin değerler normale dönerse direk baslayacaklarmi ignelere
Sehriban_30 yesildeniz_ 😍 sökülür o zaman aksilik olmasında 😂Ben çok heyecanlıyım şimdiden sizin yerinize de heyecan yaparım siz yapmayin yolunda gitsin inşallah 🤲
Sehriban_30 Güzel düşünelim güzel olsun.Bende en ufak şeyi takma gibi bir problem var ben ne yapacam bilmiyorum 🥲🥲