Sevgilimmmmmmm Gönlüme göre isimli bir şeyler alamıyorum kocam acelemiz yok diyor saçma sapan isimler söylüyor. Ben onun da gönlüne sinen bir isim olsun istiyorum öyle olunca da karar vermiyor. Sinirlerim çok bozuk😐
Smyye1B Sevgilimmmmmmm İlk oğlumun ismi Ömer Berâ ikinci oğluma özgür veya Tuna istiyorum ☺️ belki fikir olur sizede
Smbemdy Sevgilimmmmmmm bizde oyleydik ben Muaz Alp istedim tabi bir ismi ben bir ismi esim koyacagi icin bekledim 36haftaya geldim esimde tık yok en son alp olsun ama Muaz degistirelim dedi bende kiramadim sonuç Yağız Alp oldu .. saglikla gelsinler insallah. Benim 4. Oglum oldugu icin isim.bulmam cok zorladi hepsi de 2 isimli …
bebegimibekliyorum__ Sevgilimmmmmmm seninle aynıyız sanırım canım hafta olarak, biz Karan ismine karar verdik bi de dedesinin adını ekledik Tuncay Karan olacak
queenanne1 Sevgilimmmmmmm biz Metehan koyacağız inşallah🩵 duyan herkes çok beğeniyor benimde içime başka isim sinmedi
Minik1Civciv Sevgilimmmmmmm oğlumun adı Yağız Ali Beğendiğim erkek isimleri Miran Zeyd Oğuzhan Alpaslan Furkan Ensar Ayaz Çınar
KaderAsel1 Sevgilimmmmmmm Ben oglum olursa ATLAS yada KUZEY koymayı düşünüyorum bence bunlarda guzel düşünebilirsin