LavinsMom SudeNazz9 evet bebek buyudukce mide bulaniyor. Benimde ilkindede 1 de oldu 2 sakin gecti 3 basladi. Simdi yine ayni. 33 haftaya girecegim bazi sabahlar yine safra kusuyorum 😢
Cnhavva SudeNazz9 ilk trimesterdaki gibi bulantim yok ama midesi hassas biriyim tansiyonum mu sekerim mi biseyim dusuyo galiba o zaman halsizlik bulanti gibi biseyler oluyo geciyo sonra
Nckl SudeNazz9 1. Ve 3. Trimester birbirinin aynısıydı, bulantı mide yanması her şeeey aynen ilk zamanlardaki gibi. 37. Haftadayım ama sanki 7. Hafta gibi mide bulandım var
kedili1anne 26+1 im İki gündür benim de bulanıyor 🥲 ve yemek saatim geldiği an gözüm dünyam kararıyor
SudeNazz9 kedili1anne ilk 3 ay nasıldı ben de hep bulantı vardi, ama 2. Trimester superdi hic yoktu, simdi o günlere mi dönücem???😥
SudeNazz9 LavinsMom demeyin lütfen demeyinnn😩 ilk 3 ay kötüydü ama sonrası cok iyiydi, simdi bu nedenki, bebek büyümesiyle ilgisi ne acaba gercekten?
Anonim2828 Şu an 33+2 deyim 30. Haftada bitşey yedikten sonra agız tadım ilk zamanlar da ki gibi bozuluyor ve midem bulanıyor kusturmuyor ama normaldir heralde 🤦🏻♀️
kedili1anne SudeNazz9 Yok öyle eşdeğer bulantı değil Tatlı tatlı arada ☺️ belki enerji ihtiyacın arttığı bu dönemde vücudun yemen için uyarıyordur Çünkü bebek hızla kilo alıyor 3. Dönemde +300-400 kalori daha alman gerek
Sumeyraayan Benin ilk trimester hep bulantiyla geçti ikincide rahatladım derken şimdi 3e girdik yine başladı bulantı ve kusmalar iğrenç bisey
Sumeyraayan SudeNazz9 ilk trimesterda prilam dr alıyorum geçirmiyordu ama hafifletiyordu doktorum ilaç kullanmamı istemiyordu cunku
Sumeyraayan SudeNazz9 daha çok limonlu şeyler ye bence zeytinyağlı falan bastırsın mideni meze tarzı yani yada yemek bile olsa zeytinyağlı