Aler İlaçların ikisini bir içtim kahvaltıdan sonra deli gibi karın ağrısı başaldı sanki ishale dönük gibi bunu yaşayanlar var mı
Glhayat_54 Aler decaviti 3gün zor kullandım midemi kötü yaptı bıraktım bende kullanmıyorum. diğer ilac için bi fikrim yok.
ikincibezelyeayak Aler Devavit multivitamin Pregnom probiyotikli multivitamin Siz ikisini bir nasıl kullandınız dr mu önerdi ağır gelmiştir . İshal suan bi koruma mekanizması vücudunuzun fazla vitamin aldınız çünkü. Neden böyle yazdı ki dr şaşırdım bi yanlışlık olmalı. Decavit pronatal ve pregnom degıl mı ?
cerengeredeli Aler decaviti bilmiyorum da pregnom max kullanıyorum bende hiç kabızlık yaşamadım bu güne kadar ondan mı oldu bilmiyorum ama bir sorun yapmadı bende
347202 İkisinin de içerikleri aynı bence ağır gelmiştir. Doktorunuz mu önerdi birlikte almanızı hangi ilaç olursa olsun yarım saat arayla içilmeli
Parinas Aler ikisini bir kullanmak yapmış olabilir ama decavit sıkıntılı bi ilaç zaten. Sırf ondan kaynaklı da olabilir. Pregnom Max 2 aydır kullanıyorum bi sıkıntı olmadı. Unutup mu kullandınız ikisini birlikte nasıl oldu
buse2507 Doktorum bana da decavit yazdı ama daha kullanmaya başlamadım, i Mom kullanıyordum o bitsin öyle başlayayım dedim korktum şimdi sizler öyle yazınca🙂↕️
Parinas buse2507 decavit dokunmazsa eczaneden almayın sağlık ocağı ücretsiz veriyor. Yan etki yapmayabilir herkes bir değil. Kiminde bulantı kiminde mide ağrısı kiminde iştah artışı kilo alma sorunu yapabiliyor. Deneyip görebilirsiniz. Ama sağlık ocağındaki ebeler bile sevmiyor bu ilacı söylüyorlar 🙈çok şikayet geliyor diye sanırım