Efnan_Meva NurAyse_nur Merhaba ben 5.ayda boyattım sadece dip boya olarak dr.um bitkisel boya olursa boyatabilirsin demişti. Şimdi de doğuma yakın boyatacagım çünkü bu defa dip boya arti röfle zamanım gelmiş oluyor.
Ozgeee22 NurAyse_nur ilk hamileliğimde de 3.aydan sonra her ay dip boya yaptırdım şu anki hamileliğimde yine boyuyorum.
NurAyse_nur Ozgeee22 teşekkür ederim acma boyama yapilick ama zarari varmi bilmiyorum duz boyama belki zararsizdir da acma islemi sorun olur mu acaba
Ozgeee22 NurAyse_nur ondan çok emin değilim açıkçası benim diplerimden beyazlarım çok geldiği için sadece dip boya yapıyorum ama açma boyama için hem kuaförle hem doktorla bir görüşün isterseniz
Hairdress NurAyse_nur bir kuaför olarak söylüyorum. Oryalin içeriğini bilseniz gebeyken bırakın teninize değdirmeyi koklamazsınız bile😊ben de sarışınım düz boya olsa belki boyardım ama oryal asla. Mor şampuanla idare edebilirsiniz doğuma kadar.Çalışırken çift maske ve çift eldiven ile ortamı havalandırarak çalışıyorum düşünün. Bu arada bitkisel boya diye de birşey yok kimyasalı az boya var 😊
NurAyse_nur Esma006 tamam o zaman dogumdan sonraki zamani bekliyim bende kokudan rahatsiz eder ve kimyasali agir bebege gecermi diye suphede kaldim
Nilayy95 NurAyse_nur ilk gebeligimdede bundada açık boyadım. İki kere boyadım şimdi birde doğumdan hemen önce yapacağım. Doktorumda izin veriyor
oglussannesiiii NurAyse_nur 14. Haftamda diplerime değdirmemeye çalışarak bitkisel amonyaksız boyayla boyadım vallaha
mavi407 bana doktorum izin vermedi, başka bir doktor çok istiyorsan 20. haftadan sonra diplere değiştirmeden boya dedi ama ben boyamadım yine de
NurAyse_nur Hairdress bilgileriniz icin cok teşekkür ederim dogumdan 3 ay sonraya erteledim o zamana kadar idare edecegim 🤗 bebegimin sağlığından degerli degil sonucta