Kalbimde Kızlar 8+2 olduk biz sizler kaç haftalıksınız nasıl geçiyor benim çok iyi hiç bir belirti yok yani hamile gibi değilim sanki 😂😂
Fatmaaa1921 Kalbimde maşallah ne güzel işte ben her sabah öğütmekten ecel terleri döküyorum çok zor geçiyor benim 😔 9+2 yim bende
Nurellaaaaaaa1212 Kalbimde 9+1 5 aylık gibi karnım cıktı. Doktora sordum kas hafızası var hamilelik göbeği bu dedi bağırsaklarıma mideme baktı gaz değil 😂 mide bulantısı bi tık azaldı ama hala var. Kasık bel ağrısı yok açık bir iştah ile yola devam 🧿 yani bende pek hamile gibi değilim kuşum
Katya1 Kalbimde 10+5 ölüm gibi bişey ama kimse ölmedi😂 Bulantılar mahvetti beni yaa ilaçlarda işe yaramıyo doğru düzgün birşey yiyemiyorum hep bi bulantı hali, uykuda var ilaçlar yapıyo olabilir. Ara ara kasık ağrısıda var 4 kg vermiism bulantılrdan İctğim suyu bile çıkardğımı biliyorum herşeyfen tiksiniyorum eşimden bile🤮 Bu zorlu süreç bitsin istyorm artıkkk rabbim kolaylık versin 🥹🤷♀️
Gul1402 Kalbimde bende 8+1 deyim bi kac gündür hafif hafif kasik agrim vardı geçti bugün. Gogus hassasiyetim azaldı. Yemeklerden sonra bi de sabah hafif mide bulantilarim oluyo . Ama yine de bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum 😄😄
amoretta Selamlar tam 8+0 ile buradayız. Bir kez bile bulantı yaşamadım şükürler olsunnn. Göğüs hassasiyeti oldukça fazla, bir de kasık ağrılarım oluyor. Bu hafta bel ağrısı başladı bakalım. Bir de inanılmaz bir iştah artışı. Sanki dünyayı yiyecek gibiyim
Havvaacoban1 Kalbimde 10 haftalık hamileyim 8 haftalığa kadar bel ağrım sırt ağrım ara ara bulantım vardı şuan hiç bir şeyim yok bende aynı şekilde hamile değil gibiyim ve bazen hamile olduğumu unutuyorum 😅
Kalbimde Havvaacoban1 ahahahah valla nolcak bizim bu halimiz yatakta sürekli dönüyorum bir yere sabit kalamıyorum sonra diyorum ahmileyim bapuyprum diye öyle Hatrkuyorum kendimi