MBerivan4735 Dün ultrasona girdim bu sefer renki çıktı daha net bi ultrason gibi saklamış kendını bebeğim 🥰ve şuan 12+5 ![masaallah]❤️(https://mutluresim.com/images/2025/04/13/1TQb4Q.jpg) çok şükür . Gelsin tahminler ☺️☺️ @Talentedmom @Meltemanneolsun @Elamomy @Asya_kardes1 @Annekuzusu06666 @staRmama @Eymenkuzusu @Elf0016 @Tugceelanaz @Sevdam74
Eymenkuzusu MBerivan4735 kiza benziyor Allah bagişlasin yavrunuzu saglikli sihhatli kavursunz insallah 🌺
MBerivan4735 Meleknur1 teşekkür ederimmm . Hiç farketmiyor hangisi gelse kabulüm 🥰sadece heyecan ve merak 🤗 hastalığım ve ameliyatım ve bekleme süresi derken 9 yıl geçti . ilk bebişim olcak Allahın izniyle. Sağlıkla gelsinnn Meleknur1 🫠
MBerivan4735 Eminesentepe1 Amin çok sağolun bakalım 1 ay sonr cinsiyet belli olacak . Doktor şuan belli olmuyor dedi🤷♀️
MBerivan4735 Asya_kardes1 haa anladım bende vücuttan yola çıkıyorlar sandım iyice merak ettim şimdi 😀 sağlıkla gelsin yavrum
MBerivan4735 Eymenkuzusu Aminn çok sağolun bende erkek düşünüyordum ama bu ultrasondan sonda artık içimden kiz geçiyor nedense 🤗sağlıkla gelsin minnoş 🥰
MBerivan4735 Tugceelanaz teşekkür ederim bakalım ögrenince etiketlıcem yorum yapan herkesi ❤️ sabırsızlıkla bekliyorummm sağlıkla gelsin bebişim🫠
Eymenkuzusu MBerivan4735 saglikli sıhhatli olsun kiz erkek hic farketmiyor her iki duyguyu da tadarsin inşallah 🌼
MBerivan4735 Eymenkuzusu Amin insaallah tesekkürler organ nakilliyim ilki saglıkla gelsın ve büyüteyimde 2. ye Allah Kerim 😊
MBerivan4735 staRmama  normali de bunlar var renkli ultrasonla beraber verilmiş olarak 🥰. İnanın hatırlamıyorum yorum yapıp yapmadığınızı eski paylaşımlarıma bakmasını bilemedim ☺️