hacerrklc1 Kızlar Merhaba benim ilk aşılama dış gebelik ile sonuçlandı 2 doz iğne ile sonlandırıldı 8.ay sonra yeni bir aşlamaya başladım bugün 3 gün oldu gonalf başladım 75 doz var mı benle beraber aynı süreci yaşayan beraber takip edelim 😊
babygirl02 hacerrklc1 bende nisanın sonunda gonal-f baslicam bakalım ikinci aşılamam olacak inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻
Cicekli11- hacerrklc1 merhaba bende dün basladım ikinci asılama için ama bu sefer beni puregon diye bir iğneyle baslattı genelde tüp bebekte yumurta geliştirmek için kullanılıyomuş ileri derecede pcosum var o yüzden mi acaba anlamadım 7 gün sonra kontrolum var
hacerrklc1 birdilektut15 yiaaa kaç doz kullandın kaç yumurta ile girdin aşılamaya hayırla sonuçlanır insallah
Ashley00 Merhaba, ben 3. Aşılamam için gonal f kullanıyorum. Dün başladım 50 doz olarak. Tahmini kaç günde büyüyor yumurta kaç doz olunması gerek bilginiz var mı ?
babygirl02 Ashley00 ben ilk aşılamami 50 doz kullandım 11 günde 19 mm oldu 1 tane yumurta anca büyüdü
Ashley00 babygirl02 ben 3 kere femera kullandım onu 5 gün kullandığımda bile neredeyse 3 yumurtamın büyüdüğü oluyordu. Devlette tüp bebek hakkı kazanabilmek için 2 kere iğneli aşılama olmak gerekiyormuş. O nedenle bu sefer gonal f kullanmak istedim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah hepimize tez zamanda 🥲
1_Ozgnn babygirl02 gonalf bende 50 ünite (doz ) kullandım 7 günde sağ ve sol olarak toplam 5 yumurtam büyüdü doktor ilacı durdurdu böyle bir durum yaşayan var mı ilişkiyide yasakladı çoğul gebelik olmaması için. Acaba tedaviyi sonlandıracak mı yoksa doğal haline bırakıp çatlatma yapıp sonra mı IUI işlemi yapacak. Tecrübeli olanların dönüş yapmasına ihtiyacım var kafamda çok fazla soru işareti var
babygirl02 Ashley00 bende famera kullandigimda yumurtam daha iyi büyüyordu bunda bir tane büyüdü sadece bakalım ikinci aşılamada nasıl olacak