Anneeadayi Neler yapıyorsunuz bende aşırı baskı var yürümekte zorluk çekiyorum hiç halim yok yürümeye 2 adım atıp uzanıyorum geceleri bel ağrıları inanılmaz arttı sizde gec mi gelr 😐
KonuMankeni Anneeadayi 40 bitti bizim de. Ağrılarım oluyor hatta baya doğum ağrısı diyorum. Ama sonra geçiyor. Dün akşam artık inanmıştım o gün bu gün diye ama yine uyumuşum gece 🤣 14.04 de doğurmak istiyorum bakalım
Nuray_Yavuz55 Anneeadayi Anneeadayi bende 38+4 teyim ☺️ benim ağrılarım çoğunlukla akşam başlıyor gece kaç kere dönüyorum yatakta sancım oluyor Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin🤲💜
Rafaelli Anneeadayi 38+0 benimde geceleri belim agrıyor, 2gundur halsizim, ordek yuruyusu falan diyorlar ama onu bile yapmakta zorlanıyorum
Anneeadayi Nuray_Yavuz55 bende yatarken kendimden geçiyorum bu gece doğururm diyorum hep ama yok sağlıkla gelsinler😊
defne1seymacal 38+3 benimde adet agrisi gibi ağrı giriyor 3-4 saatte bir onun dışında bir belirti yok şimdilik ama aşırı çatı ağrısı yasiyorum çok baskı yapıyor