Mervee1994 Merhaba arkadaşlar :) 2 buçuk aylık hamileyim ve ilk hamileliğim. Sudan aşırı derece tiksinme başladı şu içemiyorum hazır su arıtma suyu ve musluk suyu çok kötü kokuyor içemiyorum. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı ? Varsa su içebilmek için neler yaptınız . Şimdiden teşekkür ederim. :)
Mz93 Mervee1994 bence içine az da olsa limon sık cnm banada bu ara bi tiksinti geldi ama seninki kadar değil.. Limon zararsız sonuçta en azından tat verir
Nerm7n Mervee1994 Ben ben ben Ben normalde çok su içen biriyim. Gebeliğimin ilk haftalarında resmen tiksinmiştim. Sade su içemiyordum çok kokuyordu. Bende içine meyve limon çubuk tarçın vs koyup tatlandırıyordum.
Erham Mervee1994 ben çok tiksindim hatta sudan tiksiniyorum diye yikanamadim günlerce buzz gibi içebiliyordum sadece içine buz dolduruyordum suyun. Şimdi bile hala soğuk içiyorum
hunilimom Mervee1994 portakal atabilirsin canım mesela içine limon felan tat verebilir içebilirsin inşallah
Mervee1994 Mz93 denedim canım limon sıktım içtim ama yine de fayda etmedi malesef :( suya o kadar hasret kaldım ki anlatamam . Ama içemiyorum da . :(
Mervee1994 Nerm7n limoni denedim yine fayda etmedi . Ama meyve ve tarçını bi deneyeyim teşekkür ederim :)
Mervee1994 Erham Allah yardımcımız olsun çok zor bir durum sudan tiksinmek . İnsan hasret kalıyor resmen suya :(
Erham Mervee1994 ben çareyi soğuk içerek buldum hiçte grip falan olmadım usutmedim de. Bildiğin buz içtim deneyebilirsin. Soğuk suyun içine yine buz atıyordum
Mervee1994 hunilimom limon fayda etmedi ama portakalı da deneyeyim bi canım. Çok teşekkür ederim inşallah içebilirim canım .
Buket48 Canim meyve ve limon tamam ama tarcini cok fazla kullanma derim ben. Ama sen bilirsin yada once doktoruna danis. Tarcin gebelikte biraz skntiliymis. Doktorum bana oyle demisti
Buket48 Mervee1994 ne gibi zarari var bilmiyorum ama bende sormustm doktoruma suyu icebilmem icin tarcini oda önermiyoruz gebelikte tarcini dedi. Ayni seyi saglik ocagindaki ebede demisti. Dikkatli kullanmakta fayda var canim 😊