Edizhr IRMAKKAYRA21 13 haftalık Ken Dr oğlanı tutturmussun dedi ama gunden sonra 17+2 yiz bir daha cinsiyetini göstermedi 😂😂😂
Edsrr IRMAKKAYRA21 11+6 da ilk erkek dedi sonra bacak arasından bakınca koz gıbı görünüyor emin olamadım bekleyelım bıraz dedi doktorum. 13. Haftada tekrar gittim net erkek dedi . 16. Haftamda muayene erkek olduğunu söyledi 😄 hayırlı evlat olsunlar sağlıkla doğsunlar inşallah
IRMAKKAYRA21 Edsrr işinin ehli doktorlar genelde erken de olsa anlıyorlar amin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 💐🤲
IRMAKKAYRA21 Baharkle sağlıkla alın kucağınıza 🤲💐 16. Haftamdayim cuma günü gittiğimde bacaklarını toplamıştı doktorum göremedi çok merak ediyorum bende 🫠
Beyzanrcnp IRMAKKAYRA21 17.haftada kız dedi kesin bir doktor başka doktorda 18.hafta kesin erkek dedi gene bilmiyorum 😂
Beyzanrcnp supermom__ onu bilmiyorum yani doktorlar tam orayı göremiyorlardı zaten baya bir süre en son 16 ya da 17 haftada erkek dendi kesin pipiyi gösterdi
dero32 IRMAKKAYRA21 ben de dün 16+3 de gittim kız olabilir dedi ama araya kordon giriyor göstermedi net olarak bir sonraki randevuya kaldı 😅