Parinas Zeynep1401 ama hiç kıpırdamayın o anda sancınız olsa bile aklınızda olsun. Milim oynama bile bel ağrısı bırakabilirmiş beni defalarca uyardılar
Mavera316 Aleyna_Yilmaz Hulu61 ozlem_2727 Parinas ya acaba epidural yapıldıktan sonra açılma kontrolü yaparken onu da hissediyor muyuz yoksa hiç his kalmıyor mu
ozlem_2727 Mavera316 ben ekstra açıklık kontrolü olmadım ama dokunduğunu hissediyorsun mesela ama acı yok dokunduğunu bile tam hissetmiyorsun
ozlem_2727 Mavera316 bakılıyor ama ben epidurali 7 cm’de aldım zaten yarım saatte doğdu bebeğim o arada yaptılarsa da hissetmedim
Elifeminask Ozgeacr ben epiduralli yaptım ama sanki gram azalmadı sadce rahatlıgını bebek dogduktan sonra epizyoyomi esnasında acı hissetmeyerek gördüm
Aleyna_Yilmaz Anonimanonim Yok hayır öyle bı ağrı olmadı ama olanlar varmış yenı doğum yaptıysanız eğer normal . Ne kadar oldu doğum yapalı ?
Aleyna_Yilmaz Anonimanonim Ben doğum yapalım 2 ay 7 gün oldu . Kısa sürede toparlanırsınız merak etmeyin. Eğer çok kötüysenız emzıren ve hamıleler ıcın ağrı kesıcı oluyor alın kullanın .
Anonimanonim Aleyna_Yilmaz bir de özel bölgede ödem şişlik yaşadınız mı yani tam düzelmek ne kadar sonra
Aleyna_Yilmaz Anonimanonim Yok hayır yaşamadım fakat lavoboya gıttıgımde bazen kasılma oluyordu çünkü sonda takılmıştı bana ondan dolayı.
Anonimanonim Aleyna_Yilmaz teşekkür ederim cevaplarınız için 🙏🏻 bel kayması fıtık vs yazıyor nette çok korkuyorum inşallah düzelirim Normal doğum yaptım iyiyim derken bu çıktı başıma