Pembeli_anne Başlıktan da anlaşılacağı gibi 51 gün önce doğum yaptım ve halaa kanamam devam ediyor. İlk doğumu mu normal yapmıştım 40 çıktıktan sonra bitmişti. Acaba sezeryan dan dolayi mi böyle. Kızlar bilginiz varsa yardimci olur msnz🙏
Aaceylans Pembeli_anne benimde 43 oldu hala devam sağlık ocağı iltihaptan demişti ama inşallah değildir doktoruma henüz sormadim
Fadiiiik Pembeli_anne normal Doğumda 40 gün mü sürer mesela cnm bende bu konuyla ilgili bilgi arıyodum 😊 ama bilgim yok kbakma
Cigdemyslyrt Pembeli_anne meraba canim. Benimde sezeryandi. 60 gün sürdü. Aralarda azaldı sonra yine devam. 60 günden sonra 2 ay 15 günde bi oldum. Sonra düzene girdi. Bebeğimi kaybettim ama uzun süre sutüm bile geldi. Geldi geçti tabi. Nasip
Rasev Pembeli_anne canimm40ıma kadar lekelenmem oldu 40ımın sabahı adet gordum ben 10gün kadar sezeryandan dolayi galiba
Yesim01 Bnm eltiminde uzun sürünce doktor psikolojik demiş psikologa yönlendirmiş onun verdigi ilaçla kesilmiş kızlar
Pembeli_anne Fadiiiik Hayır canim 15 gün de biten bile var. Benim uzun sürüyor. 6 haftaya kadar olabilir diuor doktorlar ama benimki 7 haftayı da gecti
Fadiiiik Pembeli_anne anladım yani bünyeden bünyeye değişik senin belki sezaryen danda uzun sürmüş ola bilir bence cnm bi yerdemi okudum tam hatırlamıyom yalanda sölemim dokdora görünsen mesela nedenini bilmes mi cnm
Pembeli_anne Fadiiiik eşimin işin den dolayi bir türlü gidemedim. 2 tane çocukla evden çıkmak o kadar zor ki.
Fadiiiik Pembeli_anne allahım kolaylık versin cnm😊 evin neşeleri inşallah tez zamanda gidersin cnm kaynanaya felan bıraksan birini olmazmıki
Pembeli_anne Cigdemyslyrt çok üzüldüm canım rabbim doğacak diğer evlatlarına uzun ömür versin. Benimde öyle artıyor azalıyor 2 gün ara veriyor sonra yoğunlaşiyo
Pembeli_anne [bilinmeyen] Tebrikler vallahi sezeryanda n sonra normal doğum büyük cesaret. İnternette okudum parça kalmış falan yazıyordu o yüzden biraz korktum açıkçası ama öyle olsa bu zamana kadar sadece kanama yla kalmazdı m heralde ağrı sancı da olurdu die dusunuyorum
Pembeli_anne Aaceylans hamilelik sürecinde sürekli enfeksiyon vardı çok olmasada çıkıyordu hatta bebeğimin kanindada çıktı 1 hafta enfeksiyon tedavisi gördü. Umarım enfeksiyon yoktur 😦
Btugl Pembeli_anne 24 gün oldu doğum yapali benimde çoktan kanama bitti normal dedi doktorum tertemiz için dedi size ultrason muayenesi yapildimi peki