BirNisanmeselesi 38+3 haftalık olduk ilk gebeliğim ve bilmiyorum 🤷🏽♀️ belirtileriniz neler oldu? Yaklaştığını nasıl anladınız? Suyumun geldiğini anlar mıyım ?
Fahriye41 BirNisanmeselesi sancıların olur suyun geldiğini kesin anlarsın nişan geliyor önce bazıları hiç sancı çekmez kişiden kişiye göre değişir
ertonunannesi23 BirNisanmeselesi 36. Haftadamda 4 gün yalanci sancı yasadim adet ağrısı gibi karnım belim kasıklarim agriyordu karnım toplanıyordu 15-20 dk da bir hep sancı geldi şuan 37 deyim ne ağrı var ne birşey ilk doğumum bende merak ediyorum gerçek sancı nasıl
BirNisanmeselesi Fahriye41 benim 3 kere kanamam oldu 27.-32.-35. Haftalarda ama sancı ağrı vs olmadı fitil kullandım. 37. Haftada bıraktım
Ayslyns Bende 38+0 olduk 2. Hamileligim ilk doğumum da başta adet sancısı gibi karın ağrısı ile başladı belden kasıklara doğru sancı oldu öyle öyle sancı şiddeti çoğaldı bu şekildeydi
ipos Ayslyns ben de 38+0’ım, iki üç gündür regl olmuşum gibi hafif ağrılarım var bel ve kasığımda. Sizin bahsettiğiniz ağrılar da böyle bi kaç gün sürmüş müydü
BirNisanmeselesi Fahriye41 benim sezaryen olacak gününü beklemek daha zor ve heyecanlı geliyor bi anda olup bitseydi keşke anlamadığım zamanda 😂
seymabykn ipos Yalancı sancılar diyorlar, benim o şekilde 3-4 gün öyle oldu sonrasında şiddetlenerek doğumum başlamıştı
BirNisanmeselesi ertonunannesi23 sağlıcakla gelsin inşallah 🙏🏼 bende merak ediyorum nasıl olacak 🤷🏽♀️
Fahriye41 BirNisanmeselesi inşallah kolay geçer ben ikinciye hamileyim şuan 10haftslik bakalım bu doğum nasıl olucak 😂