Pinar-inaloglu Hdjsjdjs 38+0 da oldum 38+3 üz şuan. 10 sn sürdü sürmedi katlanılmaz bir acısı yok. Bende sonrasında kanama VS de yapmadı neyseki. Bekliyoruz bebişi 😇
istanbul3455 Çok tedirgin oluyodum ama 39 da oldum. Gereksiz mi acaba diyodum ama doktor yapalım diyosa yaptır lazım bi şey bakıyo açılma var mı çatın dar mı
ankara06_34 çatı muayenesi hiç korkulacak bi şey değil. normal muayenede kullandıkları aletler daha fazla acıtıyor. hem doğumu da tetikleyebiliyor bence haftanız uygunsa doktor yapalım diyorsa hiç düşünmeyin
ertonunannesi23 ankara06_34 merhaba 37 haftaya gireceğim doktor bir kaç gün sonra yapacak. Daha önce kimyasal gebelik geçirdim bunun için alttan muayene edildi. Ve doktor o zaman o dediğiniz iki tane farklı aletle baktı yani dayanilmicak bir acı değildi. Hangisi daha çok acıtır acaba o parmak mi aletler mi🥲🥲 korkuyorum galiba biraz
ankara06_34 ertonunannesi23 emin ol o aletler daha cok acıtıyor. tabii doktorunun da nazik davranması önemli. hiç korkma 🎈
MaviNur25 ertonunannesi23 korkmayın akışına bırakın mecbur bakılıp ediliyo bir şekilde ilerliyor durum dua edin rabbim kolayca güzelce kucagımıza almayı nasip etsin brbişlerimizi
MaviNur25 ankara06_34 suyum gelene kdr catı muayenesi olmamıştım bilmiyordum da nasıl birşey 39+1de ilk kez baktılar berbat birşeydi nasıl acısız olabilir 😂😂şuan 2.ye hamileyim tek korkutan sürekli acılma oldumu kontrolu yapmaları hdldklf
ertonunannesi23 ankara06_34 dimi çünkü iki farklı aletle bakılmişti hani acida değildi hissettiğim böyle içimde değişik birşey geziniyor 🤣