Nur19977 Kızlar bat 15 sırt bel ağrım kasık ağrılarım var ve baş ağrım 4 gündür Geniz akıntım var dünden beri inanılmaz midem bulanıyor bu gebelik belirtimidir geniz akıntısı ? Yutkundukca akıyor cunku sanırım ondan çok midem bulanıyor kusucam gibiyim
Gamzeli_anne_ Nur19977 ben ilk gebelıgımde geniz akıntısı balgam şeklinde doğuma kadar yaşamıştım 2. Hamılelıgımde geniz akıntımın olmasıyla hamile olduğumu öğrendim 😂 olabilir ama hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişir hemen ilk haftada bulantı vs olmaz uyku hali koku hassasiyeti tarzında olabilir
Eekeayse Nur19977 Bahar ayındayız ya tam alerji mevsimi geniz akıntın olabilir bu gebelik belirtisi değildir.
Nur19977 Gamzeli_anne_ yani benim koku hassasiyeti var dünden beri hatta zehirlendim sandım dün eşime sordum geniz akıntımda var bel sırt ağrım var baş ağrım var sabah uyanır uyanmaz başlıyor
Nur19977 Gamzeli_anne_ chatcgpten baktım geniz akıntısı olabilirmis hormonlardan ilk haftalardada olurmus
umrumdadegil Nur19977 öyle olsaydı ben hemen hemen her ay hamile olurdum 😂 diğer belirtilerin olabilir ama ona bişey diyemem inşallah vardır 🤍
Nur19977 umrumdadegil gerçekten 6 aydır deniyoruz artık kendimi hamile olmak için zorluyorum herşeyde aklıma acaba hamilelik belirtisimi geliyor hapsırsam hamilemiyim diyeceğim lafama takmaktan olmayacak
umrumdadegil Nur19977 kafan boş yapacaksın canım gerçekten o zaman oluyor bu artık klasik bir laf oldu ama çok doğru stres gebelik oluşumunu çok etkiliyor. Doktora gözüktün mü hiç
Nur19977 umrumdadegil 6ay önce gittim ben sürekli emfeksiyon olurdum kokulu akıntı bebekten sonra ilişki sırasında koku oluştu ondan rahatsız olup gittm doktor çubukla kontrol etti kamerayla hersey normal dedi yumurtalıklarıma baktı sonra test yaotı idrar enfeksiyonda yok dedi sperme alısık olmadığı içinmiş koku vucut yabancı madde algılıyomus 6 aydır deniyoruz ama ilk kez iki gündür yoğun mide bulantısı yasıyorum bide yürürken eğilirken kasıklarım sızlıyor yanıyor gibi ince birsey oluyor bazen atma gibi kalp gibi aızlıyor ilk kez böyle seyler olunca tuhaf geldi bide benim midem hiç bulanmaz yani ama nir yandanda geniz akıntımda var burnum tıkalı felan değil aslında ondan sordum mide bulantısı ya ondan ya hamilelikten
Nur19977 umrumdadegil birde normalde gögüslerimi tutamazdım acırdı ama simdi acı yok sadece hassas meme ucu altı dokununca hassas mesela
umrumdadegil Nur19977 anladım canım bir sorun olmaması güzel 1 yıla kadar normal diye biliyorum zaten olmaması şuan belki gebe de olabilirsin hamilelik belirtilerine benziyor 2 gün varmış adetine erken gebelik testin varsa bi dene bence