Eliffffkkkkkk fdmoksz33 benim de aynı birkaç defa oldu sadece bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda dedi doktorumuz böyle devam eder inşallah
tsmutter zszs4721 sat 1 Ağustos mu sizin de? Benim de uygulamada doğum 8 Mayıs olarak gözüküyor ama çok zorlanıyorum artık özellikle geceleri ağrım çok oluyor, bekleyeceğiz sanırım mecburen 🥺
Kubrraa52 zszs4721 şuan aynı dert bendede var suyun sınırda 35+5 günlüğüm pazartesi belli olucak şu hala sınırda yada azalırsa sezeryana alıncam
tsmutter kubra0209 evet 😕 33.haftadan beri devam ediyor, bazen çok çektiriyor. Gece acıyla uyandığım da oluyor 🥺
kubra0209 tsmutter benim de henüz bi kere oldu karnım ara ara ağrıdı tüm gece devam etti regl olacakmışım gibi bir ağrı ve bebek karnımda sürekli sertleşti durdu sizin de öyle mi oluyor 🥲
lgizemkurt Benim de 16 Mayıs görünüyor ama doktor 1 hafta önce plesantanın küçüldüğünü ve katılaştığını söyledi ama herhangi başka bir şey demedi sizce bu durum kötü bir şey mi ?
tsmutter kubra0209 evet bu şekilde oluyor, bir de bazen belime çokk keskinnn kopacakmış gibi ağrılar giriyor, oturamaz hale getiriyor :(
kubra0209 tsmutter Allah sizin de yardımcınız olsun bebeklerimizi selametle sağlıkla kucaklarımıza alalım 🌸