zszs4721 Gamzeeee14 evet doktorum da öyle söyledi ama sürekli taze sıkamadığım için suyunu değil ama kendilerini tüketiyorum, teşekkür ederim🌸🙏
Gamzeeee14 Uygulama 21 mayıs gösteriyor ama bebeğim bir hafta ileriden gidiyor 24 Nisan’da randevum var bakalım doktor ne diyecek
QueenMomm En geç 13 Mayıs’a kadar doğmuş olur dedi dr ama bence ilk haftası doğacak bebiş dedi hayırlısı bakalım🥰
aysenurr96 Hdjsjdjs Bende Mayıs annesiyim son gün 29 Mayıs olarak gözüküyor bakalım ne zaman nasip olursa 💙💙💐
eceeelmn Hdjsjdjs doktorum 2mayıs gibi dedi sezeryan için ama belli değil ilk doğum olcak daha doğum şeklime karar veremedim ikisinin de zorluğu var hakkımızda hayırlısı olsun
cakethesel Hdjsjdjs Benimde 40. Haftam 20 Mayıs’ı gösteriyor.Şuan 34+3’üm ama bazen patlayacak gibi hissediyorum.Bi an önce 36-37. Haftalara gelsemde sağlıkla sıhhatle kucağıma alsam diyorum.Doğum yaklaştıkça kafamdaki seslerde artıyor allak bullak oldu🤦♀️
danla2711 Hdjsjdjs ben ben ben😂😂 mayıs 24 ama tam gününü beklemez bence sabırsız bir oğluşum var bize kavuşmak istiyor bizde onaa 🥰
Gammz Eliffffkkkkkk ınsallah çünkü cokmagırlastıgımı hıssedıyorum sızın nasıl gıdıyor kaç kılo bebıs bu haftada
fdmoksz33 Eliffffkkkkkk benimde 10 Mayıs tahmini 🥰sağlıkla gelsinler insalalh ara ara adet ağrısı gibi bir sizi olyo gecyo uzun bir süre olmuyor ama oğlum çok toparlanyo geriyor karnimi bakalım nezeman gelecek 🥰
Turuncukadin Hdjsjdjs ben de mayısın son haftaları bekliyorum ama tarih net değil☺️ 33+6 şu an doktorla hiç konusmadik doğum meselesini. Pazartesiye randevum var konuşacağım bakalım ne diyecek