babycom456 Kızlar annemın göğsünde sancı vardı telefonu kurcalarken cok bakamadım ama böyle bisey gördüm kanser mi demek acaba
anneoluyorumm13 babycom456 hamile olabilirsiniz ve bence kimse sizi üzmek istemez doktor iyice araştırıp net birşey diyecektir tek sonuçla kanser tanısı konulmaz
babycom456 anneoluyorumm13 evet tüp bebekle hamileyim 1 ayım kaldı sanırım o yuzden bısey soylemedıler tam göremeedim de
Minik_04 babycom456 yani o zmn bekleyin tavsiye ettiği hastaneye götürün orda bütün tetkitler yapılsın
anneoluyorumm13 babycom456 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şuan kaygı stress bebeği kötü etkiler içinizi ferah tutun inşallah tertemiz çıkar sonuçları anneciğinizin
babycom456 Minik_04 benım haberımın oldugunu bılmıyolar 15 gün sonraya randevu almıslar sehır hastanesınden
Minik_04 babycom456 endişelenebilirsin stres yaparsın diyedir canını sıkma inşallah hiç birşey yoktur Allah annelerimiz bütün kötülüklerden ve hastalıklardan korusun sende bebeğini sağlıkla kucağina al🤲🥰