ilaydagkk1 kızlar son adetim 12 mart ama döngğm 35 40 günde bir birkaç gündür ağrım vardı göğüslerim hafif şiş ve hassastı şuan ucuna bastırınca biraz acıyor birde akıntım çok artmış gebelik midir regl mi
Didoss ilaydagkk1 ben iki hamileliğimi de kasıklarımdaki şiddetli ağrıdan öğrendim kan verdiğimde değer 8 di düşün. Aynı döngü seninle benimde 40 günde bir oluyordu
anneoluyorumm13 ilaydagkk1 benim ilk belirtim adet ağrısıydı karnım feci ağrıyordu günde 4-5 kere bu sefer kesin geldi diye WC gidiyordum baktım 5gün gecikti ne gelen var ne giden kan verdim öğrendim ❤️
Sindirella-94 ilaydagkk1 valla hayatım bende de aynı bel ağrısı göğüste hassasiyet var yine bugün olmam lazımdı Bat 13 ama daha bisey yok inşallah gebeyimdir
ilaydagkk1 Didoss peki başka belirtin var mıydı mesela göğüslerim şiş olup ağrırdı bugün yok gayet sönük ve yumuşaklar sadece değişik bi acımı desem sızlamamı desem uçlarına bastırınca bir şeyler oluyor
ilaydagkk1 anneoluyorumm13 başka bir şeyim yok ama olmayınca ihtimalde veremiyprum ama içten içe istiyorum da
ilaydagkk1 Sindirella-94 inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız kasık ağrın falan var mı bende yok da :)
Sindirella-94 ilaydagkk1 hayatım bel ağrısı devam ediyor kasikta bu sabah batma da oldu 2 gün önce testte negatifti ama bugün adet günü aslında
ilaydagkk1 Sindirella-94 kız benim 2 gün hapşırdığımda kasığımda bildiğin bıçak batması oldu belim aralıklarla geliyo bakalım ne olacak