Hk29 Ozgeee1234 hiç kola içmedim canım da çekmedi ama şimdilerde kokusu hoşuma gidiyor. Doğumdan çıkınca bi donas bi kola istiyorum diyorum eşime 🤣🤣
Hazalperi obli tgbavural Morrinah Ay bende daha dün ciğer kavurdum yedim ciğer niye yiyemiyoruz bide Sushi de yedim ama pişmiş Sushi sakıncası mı var
RadyoaktifMom Hk29 ilk defa Kütahya da görmüştüm o yüzden sordum ama sanırım hataya ait bir dönermiş :)
Eliffbaby Happyka sarımsaksız yap benim annem yaptı bugün yedim doktorum üç aydan sonra sakatatları serbest bıraktı ama sadece kelle paça yedim bugün canım ciğer şiş de çekiyordu ama ya kötü olursam diye yemiyorum
Eliffbaby Happyka sarımsaksız yap benim annem yaptı bugün yedim doktorum üç aydan sonra sakatatları serbest bıraktı ama sadece kelle paça yedim bugün canım ciğer şiş de çekiyordu ama ya kötü olursam diye yemiyorum
Hk29 zynpknt bana karışık geldi ilk 4 ay yiyemedim şimdi cesaret edip yiyemiyorum o yüzden doğumu bekliyorum. Hunharca yemek için 😅😅
zynpknt Hk29 bende zincir hamburger bekliyorum 😂😂 bikaç kez yerel yerlerden yedim ama mc falan güvenemedim😂😂
Merve-Beyto Ozgeee1234 döner aşeriyorum resmen bol soslu çift ekmekliiiii😢 ama et tavuk balık görmeye bile tahammülüm yokkkkkk. İki defa denedim dükkana girerken kendimi dışarı attım kustum.