Figen00 İyi akşamlar kızlar çekinerek söylemek zorunda olduğum bir durum var 11 haftam yeni doldu ve 3 gebeliğim olucak bu dündendir yoğun acı içindeyim kabızlık ve gaz sıkışması yaşıyorum kuru kayısı tükettim kaynattım ne yapsam geçmiyor ne yapmalıyım lavman kullanılırmı?!
Smiley87 Figen00 gebeliğin başlarında bu problemler çok oluyor ben de yaşadım . Su çok önemli en az 2 lt su içmen gerek. Her öğünde yeşillik, salata ya da sebze ye. Bir de incir ,armut , kefirin çok faydası olur
Figen00 Gnypyrz bunu duymamıştım bunuda deniyim rezene çayı da iyi diyorlar bilmiyorum nasıl iyi gelirmi
Figen00 Limonsekeri erik değilde gece uyumadan önce ve sabah uyanır uyanmaz kayısı ve incir tükettim ama midem kaldırmadı çok rahatsız etti şişkinliğim aşırı hayat kalitemi bozuyor düzenim kalmadı resmen çok huzursuz oluyorum 😢
Limonsekeri Figen00 kuru üzümü de kaynatıp içip yiyebilirsiniz ya da pazı yemeği yapabilirsiniz ıspanak falan onlar da rahatlatır
Figen00 Smiley87 önerileriniz için çok teşekkür ederim mutlaka onlarıda denicem hayat düzeni mi bozdu resmen
Figen00 amoretta kullanıyorum onu şu an ama ilaç etkisi geçince yine başa sarıyor diğer 2 gebeliğmde yaşamadım doğrusu ne zaman geçer bu durum beni çok etkiliyor