Sema2019 Anneadayii_ yani ilk 6 ay sütüm olmadığı için mama verdm gaz sancisyla hep ama hep aglayan bi çocuktu ama ek gidaya gectkten sonra herşey normallesmeye başladı ha yaramazliklari yok desem tabi ki var çocuk netice de ama asla yaşıtları gibi hiperaktif kirip döken bir çocuk değil belki de ben çok simartmadm bilmiyorum anne karnindaki haliyle alakali mi bilemem her zamn sınırları doğru soz ve eylemlerle anlattm ona
Esraerdgn95 @Sema2019 merhabalar🌸 benim ilk gebeliğim 19+3’deyimmm. Bir oğluşumm oluyor. Allah’ım nasip ederse 4 Eylül doğuum.
Sema2019 Esraerdgn95 Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alin inşaallah ❤️ hareketler netlesti mi hissedebiliyorsunuz
Fenci_9 Ayildiz doktordan dinlemiştim sanırım sırt üst yatınca kan akşıyla ilgili problem olabiliyormuş bazen de sağ tarafa yatınca. Sola doğru bacakları kıvırarak uyumayı deneyin demişti
Ayildiz Fenci_9 teşekkür ederim msjınız için aslında gece her iki tarafada dönüp yatıyorum sırt üstü yatmamaya özen gösteriyorum ama arada oluyor işte daha çok dikkat edeceğim artık 😌
Esraerdgn95 @Sema2019 Allah razı olsun hepimiz inşallah🩵 🙏🏻 hayır öyle afaki hissetmiyorum henüz kımıldama gibi tekme falan daha hissetmedim hiç. İç karınla alakalıymış bu hissetme durumumuz. Birde daha erkenmiş sanırım 😊
Fenci_9 Ayildiz rica ederim ben de en çok sırt üstü rahat edebiliyorum sorun yaşamıyorsanız devam edin diyodu doktor
Masalada-annesi Sema2019 Merhabalar , bizde 12.haftada %95 tahmin ile kız dediler şuan 18+2 kız dedi doktorumuz 2 bebeğim oğlum 7 yaşında
Melusine Betsahb 17+5 aynı durumdayım hemsireyim doktorlarla sık irtibatim var stres , gerginlik , progesteronun etkisi ve bebeğin rahmin artan yükü olduğu için olduğunu söylüyorlar
vck Sema2019 Merhaba. Bugün 19 haftalık olduk. 14. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik. İlk gebeliğim heyecanla bekliyorum.