Nurellaaaaaaa1212 DuruDefne_mommy zynpknt tahamommy Aylaa123 Kivircik01 Kivircik01 Hdjsjdjs eda23536 Zge12 kızlar bu saatte siz de acıkıyor musunuz diye sorsam cevap vermezdiniz postumu bilerek böyle açtım cevabımı aldım hepiniz acıkıyormuşsunuz hohahahahahahahaha
zynpknt Nurellaaaaaaa1212 of ben çok acıkıyorum yaa bide şeker var ne yiceğimi şaşırıyorum ama aç uyursam bütün gece uyanıyorum 🥹
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 fenalık deyince de sen yaniiii ben acıkıyom bacım söylerdim valla hepte bu saatte acıkıyom 😂😂
DuruDefne_mommy Nurellaaaaaaa1212 ben günün her saati acıkıyorum önemli olan bu değilde şimdi bu saatte bu saydiklarimizi bulmak 😅😅
tahamommy Nurellaaaaaaa1212 kız şuan tıka basa doluyum ama işte bi tane hak verdin ya ondan oldu demek 🤣
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 Allah çarpsın yarım saatte bir acıkıyorum şaka gibi kilo da almadım nolucak bu ya kızımda hiç böyle değildim
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 beni korkutma kızzz bende hamile kalsam böylemi olacak ben kesin kilo alırımm
Happyka Nurellaaaaaaa1212 yeminle canım çekti benim de🤣 kendim yapamam yemezsem uyuyamam napacam böyle 🤤😆